Nnywellness.com

Hvordan endre bremseklossene på en Pontiac G5


Hvordan endre bremseklossene på en Pontiac G5

Pontiac G5 modeller er utstyrt med 2,2 liters, 4-sylindret motorer med 155 hestekrefter og 150 pund-fot dreiemoment. Endre bremseklossene er den samme prosessen for hver G5-modell. Bremseklossene ligger bak både fremre dekk, inne bremsen calipers montert på rotorene. Calipers er festet til rotorene av to bolter og bremseklossene er festet til calipers av metall.

Instruksjoner

• Bruk dekk jern for å løse på det lug vanskelige problemer fra en av fremre dekk. Bruk kontakten til å heve den siden av fronten og hvile den på jack står. Fjerne det lug vanskelige problemer fra dekk og trekke av dekk. Angi dekk til side, fra arbeidsområdet.

• Bruk ratchet sette å løsne boltene på begge sider av bremsen. Løft brems skyvelære å fjerne det fra rotoren. Bruk den flat skrutrekkeren til å lirke metall klippene utover, deretter trekke bremseklossene fra brems skyvelære.

• Koble verktøyet brems på innsiden av brems skyvelære, slik at metall stang er plassert på stempelet og metallplaten ligger på motsatt side av innsiden av låsen åpner og lukker. Slå håndtaket å skyve stempelet tilbake til låsen åpner og lukker.

• Skyv de nye bremseklossene til brems skyvelære og trykk ned på dem før de klikker på plass. Plasser caliper på rotoren og stram skruene for å feste den til toppen av rotoren.

• Sett dekket på akselen og sette det lug vanskelige problemer på dekk. Løft fronten av bilen med jack og fjern jack stativet fra under rammen. Lavere front end til bakken og stram det lug vanskelige problemer.

Tips og advarsler

  • Disse trinnene gjelder for begge settene med bremseklosser for Pontiac G5 modeller.