Nnywellness.com

Hvordan endre stempler


Installere ny eller rehabilitert stempler i en bil motorblokken er ikke så vanskelig. Likevel, må du følge bestemte prosedyrer for å unngå skade stempler og sylinderen kjeder. Hvis du har noen oppleve montering viktigste motordeler eller ønsker å lære noe helt nytt, vil her du få de rette fremgangsmåten for å endre stemplene i motoren. Kontroller at blokken er sikkert montert på en motor stå eller lagt oppå en solid arbeidsbenk. Så la oss begynne.

Instruksjoner

• Fjern ryggen fra toppen av hver sylinderen en rygg fjerne verktøyet før du prøver for å ta stempler ut. En tykk rygg kan bryte stempelet som du prøver å trekke det fra sin bar.

• Snu motorblokken opp ned. Bruker en skralle, løsne stangen cap nøtter 1/2-turn gangen, jobbe deg fra sentrum mot foran og bak på motorblokken vekselvis til nøtter kan fjernes for hånd. Kontroller at stang bokstaver er riktig merket så de kan bli satt sammen med sine respektive stangen og stempel montering.

• Fjerne dekslene stangen og sett dem til side på et trygt sted. Skyv et kort stykke gummi slangen over hver stangen bolt å unngå å skade veivakselen bærer journaler og sylinder veggene som du skyver stempler ut av motorblokken.

• Trykk på øvre peiling overflaten av stangen med tre håndtaket av en hammer til å presse hver stempelet-tilkobling magnetkammen ut gjennom toppen av motoren. Rotere veivakselen hånd for tilgang til lageret overflaten av kobler stenger.

• Ren blokken, sylinder veggene, Veivaksel og stangen samlinger grundig før du installerer ny eller rehabilitert stempler tilbake inn i motorblokken.

• Tørke ren hver stangen cap peiling overflaten med en lofri klut, og installere øverste lagrene på hver tilkobling stang for hånd, og pass på å respektere innstilling merker.

• Plass hver ring i respektive stempel ring sporet, plassere hvert slutten tomrom på riktig intervaller.

• Påfør et lag med motorolje rundt stempelet, ringer og sylinder veggene. Smør peiling ansiktet på stangen med montering glidemiddel.

• Installere et stempel ring kompressoren på stempelet nummer én-en nærmest fronten av motoren-making at kompressoren skjørtet stikker ut minst en 1/4 tommers nederst for å veilede stempelet inn i sylinderen. Skyv et par små gummi slanger over stangen bolter.

• Sett inn samlingen stempel og stangen i sylinderen, sikkert sitteplasser kompressor ring skjørtet på bar og gjør at det øverste hakket på stempelet poeng mot fronten av motoren.

• Trykk toppen av stempelet med tre håndtaket på en hammer til skyv sylinderen inn sin bar. Kontroller at enden av stangen sitter riktig på journalen Veivaksel. Du skal ikke føler noe motstand som sylinder lysbildene i stedet. Hvis ja, må det stempel ringer er på plass ikke og noe blokkeres enden av stangen. Følg samme fremgangsmåte for resten av stempler.

• Installere lagrene på stangen caps hånd betaler oppmerksomhet til innstillingen merker, og deretter bruke et tykt lag av montering glidemiddel hver bærende overflaten. Sett stangen caps i deres respektive kobler stenger etter dreiemoment og stramme rekkefølge i henhold til Servicehåndboken for bestemt motoren.

Tips og advarsler

  • Noen verktøy er nødvendig for motor ombygging kan være ganske dyrt. I en tid jobb, gå til din lokale auto deler lagre, er sjansene de vil leie du spesielle verktøyene du trenger for å fullføre nesten enhver jobb på kjøretøyet.
  • Det er lurt å ha riktig Servicehåndboken å følge riktig dreiemoment spesifikasjoner og stramme sekvens for bestemt motoren.
  • Når du demonterer stempler fra motorblokken, er det best å ta alle deler-inkludert den motor blokk til en maskin butikk for en grundig rengjøring og inspeksjon jobb. En profesjonell inspeksjon og spesialutstyr er nødvendig for nødvendig slipearbeid.
  • Gjør en ekstra innsats for å sikre at du arbeider på en ren overflate og alle deler er fri for smuss og fremmede partikler som settes motorblokken. Selv små smusspartikler mellom motordeler kan skade og redusere levetiden til motoren betraktelig.