Nnywellness.com

Hvordan lage en hjemmelaget film skjermen


Hvordan lage en hjemmelaget film skjermen

Å sette sammen en hjemmekino kan være et dyrt prosjekt. Men gjør luksusen å invitere vennene dine over til skjermen noen av dine favoritt filmer det et givende prosjekt. Du kan spare penger ved å gi prosjektet en gjør det selv smaken og opprette tomme filmen skjermen selv. Gjør din egen hjemmelaget filmlerret involverer enten maling et panel på veggen, eller overvinne opp bakgrunn papir.

Instruksjoner

Malt skjermen

• Sand bort noen bobler eller feil på ønsket projeksjon vegg med et stykke av sandpapir. Småfeil som er knapt synlig i svak belysning vil virke enorme når projektoren er fokusert på dem. Vanligste karakteren av sandpapir, "P karakteren," er tilstrekkelig for denne oppgaven.

• Male veggen med en hvit eller lys grå maling. I valg av maling for skjermen, må du gjøre en beslutning om den generelle kvaliteten på teater. En billig maling vil bety en lav bildekvalitet. Springing for en skjermen maling, som ProjectX, mektige Brighty, Digital Theater maling eller ScreenGoo, gir bilde god kontrast og fargemetning (se ressurser for linker). Størrelsen på skjermen skal være hensiktsmessig å rommets dimensjoner. For eksempel er en 26-tommers skjerm riktig hvis visning ligger mellom 3,3 fot og 6.5 føtter. Bruke koblingen i rutenettet under ressurser for å finne ut høyre skjermstørrelsen.

• Male en mørk kantlinje rundt hvit skjerm. Grensen skal passe den utvendige dimensjoner på skjermen. Alternativt kan du takle stykker av svarte forming rundt skjermbildet malt. Denne ikke-reflekterende grensen vil hjelpe med fargekontrast og gi form til bildet.

Ikke-malt skjermen

• Kjøp super hvit, sømløs bakgrunnspapir i fotografering butikken, hvis du velger ikke å male veggene. Dette er også en fin tilbakefallsprinsipp, hvis sprekker eller blemmer på veggen som påvirker kvaliteten på bildet. En skjerm laget av bakgrunnspapir er et godt alternativ for leietakere og kan også være bærbare.

• Kjøpe en treramme og fest bakgrunnspapir til rammen.

• Henge innrammet bakgrunnspapir med heavy-duty veggen kleshengere.