Nnywellness.com

Hva gjør jeg hvis iPhone er helt svart?


Hva gjør jeg hvis iPhone er helt svart?

Som alle elektroniske enheter har iPhone noen ganger mekaniske problemer, som resulterer i hva har kommet for å bli kjent som «Den svarte skjermen av død.» Noen ganger en nedlastede app funksjonsfeil og syltetøy telefonens prosessorkraft, og noen ganger telefonen gjennomgår fysiske skader, som en dråpe, en sprut av vann eller alvorlig temperatur eksponering. Hvis dette skjer, er det flere ting du kan gjøre for å prøve å løse problemet.

Gratis

Oftere enn du kanskje tror, glemme iPhone-brukere bare å lade sine enheter. Når batteriet dør helt, skjermen blir tom, og ingen mengde knappen klikke vil slå den på igjen. Før du hoppe til konklusjoner at telefonen er feil, koble den til en lader, og at det har nok juice aktivere. Sørg for å prøve å koble det til flere laderen hvis den første ikke fungerer: du har et problem med laderen i stedet for telefonen.

Tilbakestille

Noen ganger iPhone takler volumet av kommandoene må utføre, og den fryse. Dette har en tendens til å skje med programmer som krever mye minne eller prosessorkraft, for eksempel kameraet. Hvis skjermen plutselig fryser og blir svart i en av disse tilfellene, kan du vanligvis løse problemet ved å tilbakestille telefonen. Dette trykk ned på knappen "Hjem" og "Sove"-knappen samtidig i ca 10 til 15 sekunder. "Home"-knappen er nederst på skjermen; "Sove" knappen er på høyre side av toppen av telefonen.

Genialiteten stang

Hvis en tilbakestilling ikke fungerer, ta en Apple-butikk la genialiteten stang ta en betrakte det iPhone. Genialiteten stang er et sett med Apple ansatte som svar på spørsmål om de tekniske detaljene for produkter og hjelpe kundene med kundestøtte. Når du tar tom iPhone til dem, forklar hvordan problemet startet og noen formildende omstendigheter, for eksempel slippe den i vann eller la det i solen. De skal kunne fikse det, eller erstatte, men prisen ikke vil dekkes av garantien hvis du er ansvarlig for sin død.

Jailbreaking

Noen iPhone-brukere prøver å «jailbreak», eller banalisere, deres enheter for å skjørt restriksjoner pålagt av produsenter. Dette lar deg tilpasse telefonen med forskjellige temaer, laste opp programvare fra andre produsenter enn Apple og bruke en annen operatør. Men mens det er teknisk lovlig, det ugyldig garantien med Apple, så hvis du gjør en feil eller mottar feil jailbreaking instruksjoner og vind opp med en svart skjerm, du ikke kan ha genialiteten stang løs det for gratis. Noen jailbreaking fora kunne hjelpe deg med å oppdage og løse ditt problem, men telefonen er ofte uopprettelig.