Nnywellness.com

Hvilken bil motorer rotere mot klokken?


Hvilken bil motorer rotere mot klokken?

Motoren rotasjon bestemmes står foran motoren og observere hvilken vei svinghjulet spinner. Mest bil motorer spin til høyre (med klokken), men noen spinner i motsatt retning, som er mot klokken eller mot klokken. Men siden svinghjulet ikke er vanligvis synlig, kan andre midler være nødvendig å bestemme retning av spinn.

Honda

Motorer med omvendt eller mot klokken rotasjon er ganske sjeldne i bil verden. Det er ingen vitenskapelige grunn hvorfor en klokken-roterende motor har blitt normen. Mest sannsynlig, denne forekomsten er bare et resultat av standard. I forhold til bruk av en omvendt rotasjon motor er de største brukeren Honda. I mange år, har denne japansk bilprodusenten gjort en firesylindret, omvendt rotasjon motor som ble installert på baksiden av sine mindre biler. Begynnelsen av 2000 Honda begynte å produsere klokken motorer konstruert for å erstatte eldre, og i 2005 alle amerikansk-laget Honda motorer var spinning i retning med klokken.

Total, det er ingen forskjell i utførelsen av to motorer. Men hvis du må erstatte en motor, du kan ikke erstatte en mot klokken versjon med en klokken, eller omvendt, med mindre du også endre overføring samtidig.

Corvair

Bruk av en omvendt rotasjon motor er enda sjeldnere blant amerikanske bilprodusenter enn blant japanske. Men i USA gjort en midtmontert V8-motor fra 1960, kalt "flat seks", å spinne i retning mot klokken. Modell av bilen var Corvair, som var i produksjon fra 1960 til 1969. Motoren var unik for amerikanske biler, for ikke bare gjorde det har en moturs rotasjon, men "flat seks" ble laget av støpt aluminium, hadde en luftkjølt system og var montert på baksiden av bilen. Med disse uvanlige egenskaper hadde motoren mer til felles med en Volkswagen og Porsche Lycoming fly enn med andre amerikanske biler.

Corvair "flat seks" kan levere som 140 hestekrefter og var en av de første maskinen skal turboladet. Resultatet har motoren ofte blitt brukt til dune golfbiler og sportsbiler.

Twin motorer

Selv når det er tilstede, de vanligvis nødvendiggjør ikke bruk av en omvendt rotasjon motor Twin motorer er sjelden i biler. Men når brukt side ved side i kjøretøy som strøm båter, fly eller militære kjøretøyer, slik som stridsvogner, twin motorer er laget i lik størrelse og roterer i motsatt retning. I disse tilfellene motstridende roterende spinn blir en balansering faktor, som gjør bilen til å bli kjørt fremover med lik skyvekraft og dreiemoment på hver side.