Nnywellness.com

Hvordan endre girolje på automatisk


Du må endre bilens automatgir væske hver 30 000 til 100.000 miles, avhengig av kjøretøy. Noen biler har et avløp plugg på overføring til lage skiftende væsken mye som endrer motorolje. Men har de fleste biler ikke slik plugg, så du må fjerne sin panne. Du bør endre væsken umiddelbart etter å ha kjørt bilen, som varmt vann avløp enklere med alle sedimenter og forurensning i væske. Mengden av væske varierer fra tre quarts for biler og fem for lastebiler

Instruksjoner

• Løfte og støtte bilen på jack står får du tilgang avløp pan fra under. Avløp pan's nøyaktig posisjon kan variere avhengig av bilen, den kan også variere om hvorvidt du bør heve forsiden eller baksiden slutten.

• Plassere en samling panne i posisjon under bilen motta væsken; Kontroller at det er stor nok for væske kjøretøyet bruker. Fjerne det meste av bolter på væske kjelen. La tre bolter i hjørnet nærmest førersiden. Løsne disse bolter av om to svinger mens du holder dem knyttet til overføringen.

• Skille pan fra overføring; Bruk en plastskrapen nøye bryte silikon pakning selen, prøver ikke å søle væske. Vipp væske pan å hell væsken i avløpet kjelen.

• Fjerne resterende tre bolter for å koble helt flytende pannen når alle væsken har blitt tømt. Skrape bort alle silikon pakning materialet fra både pannen og overføring saken på bilen. Rengjør til pan's overflaten med løsemiddel og blåse det tørke med trykkluft.

• Koble væske filteret ved å fjerne dens bolter. Installere det nye filteret på plass med en ny sel, som skulle komme med det nye filteret.

• RTV fugemasse gjelder til flytende pan's flens og plasser den på overføring saken. Installere bolter for pan i en krysset mønster. Senk bilen og venter tetningsmasse å bånd; nøyaktig tid nødvendig vil bli oppgitt på fugemasse flasken.

• Legge til den nye girolje gjennom filler halsen under panseret. Kontroller at du har riktig væske for kjøretøyet. Legg væske om gangen og bruk påfyllingsstussens peilepinnen for å kontrollere nivået før den har nok væske. La væsken renne helt i pannen.

Tips og advarsler

  • Sjekk væske pan lekkasjer rundt tetningsmasse etter kjørte bilen for et par miles.
  • Bruk tykk hansker laget av Lær eller andre ikke-porøse materialer, fordi væske blir veldig varmt.