Nnywellness.com

Hvordan få erstatning Toyota nøkler


Hvordan få erstatning Toyota nøkler

De fleste nyere Toyota biler leveres med to nøkler, en døren nøkkel (også kjent som "regionale nøkkel" eller "betjent nøkkel") og en ekstern nøkkel. Hvis ett eller begge av disse nøklene går tapt, kontakt en Toyota-forhandler slik erstatning kan utstedes. Forhandleren kan programmere noen koder som er nødvendig slik at tastene fungerer. Toyota ønsker å beskytte eierne av sine kjøretøy, så før noen erstatning tastene er gjort, må du vise bevis av eierskap. Prosessen er ganske lett, men krever noen avgifter.

Instruksjoner

Erstatte en regional/betjent nøkkel uten en fjernkontroll.

• Besøk din lokale Toyota-forhandler. Gi forhandleren din VIN nummer og førerkort.

• Opprette bevis av eierskap. Gir dealeren bevis for forsikring eller tittelen på bilen.

• Betale avgiften for tjenesten. I 2009, en grunnleggende Toyota nøkkel erstatningskostnaden imellom $15 og $25, avhengig av merke, modell og år for bilen.

Erstatte en startsperre nøkkel med fjernkontroll

• Taue bilen til din lokale Toyota-forhandler. Gi forhandleren din kjøretøy identifikasjonsnummer og bevis av eierskap. I de fleste tilfeller kan forhandleren erstatte og programmet nøkkelen og fjernkontrollen innenfor ett besøk. Mange forhandlere opprettholde nøkkel og ekstern erstatninger på stedet, eliminerer behovet å bestille erstatning for.

• Giveren må programmere en ny kode til den nye fjernkontrollen. Programmeringsspråket prosessen krever at bilen er på stedet, slik dette er 100 prosent nødvendig. Giveren fullfører prosessen, synkronisere nye fjernkontrollen til flash i hoveddatamaskinen av kjøretøyet.

• Betale tjenesten og programmering avgifter. En serviceavgift er nødvendig å erstatte døren nøkkel. Tilleggsgebyret programmering kreves også synkronisere chip inne å bilen. I 2009, serviceavgiften kan variere fra $60 til $80 og programmering gebyret kan variere fra $100 til flere hundre dollar avhengig av merke, modell og år av kjøretøyet og typen fjernkontroll.

Tips og advarsler

  • Kontakt Toyota direkte for ytterligere assistanse. Gå til webområdet for Toyota eller ringe (800) 331-4331.
  • Priser og service ganger kan variere fra forhandler.
  • Det er ikke nødvendig å ta bilen til forhandleren hvis du bare erstatter døren nøkkel og har VIN, brukerhåndboken, bevis av eierskap og ID-bevis