Nnywellness.com

Hvor å låse opp en iPod Shuffle


IPod shuffle er en lett-å-bruke, praktisk mp3-spiller, er det noen tips og triks for å sikre at det fungerer problemfritt. Shuffle's lock-funksjonen innrømmer brukernes å hindre iPod fra spille eller utilsiktet sløse batteriet mens du ikke er i bruk. Låse opp spilleren er en enkel handling som har gjort i sekunder. Les videre for teknikker å gjenåpne du shuffle når du føler for å låse opp din egen spilleliste.

Instruksjoner

• Trykk ned på knappen "Play/Pause" i midten av shuffle og hold i to til tre sekunder. Hvis en oransje-farget lys begynner å blinke, betyr shuffle er låst.

• Fjerne fingeren fra knappen "Play/Pause" i noen sekunder, og hold nede på den igjen til du ser et blinkende grønt lys. Shuffle skal nå være ulåst.

• Vet at fravær av noen blinkende lys etter presser ned på knappen "Play/Pause" sannsynligvis betyr at du trenger å lade spilleren batteri. Hvis dette er tilfelle, kan du koble shuffle til en datamaskin eller strømkilde via USB-kabel for iPod å lade.

Tips og advarsler

  • Noen ganger når du trykker ned på shuffle's knapper, kan du merke både gule og grønne lysene blinker fortløpende. Dette betyr normalt at det finnes ingen sanger på shuffle eller at en annen feil har funnet sted. Du løser dette problemet, kan du prøve å tilbakestille iPod ved stenger for fem til 10sekunder, og deretter slå på igjen. Hvis dette mislykkes, kan du koble shuffle en datamaskin å laste noen låter.
  • En konsekvent unresponsive iPod shuffle har en uløselige funksjonsfeil. Hvis du mistenker at dette er tilfelle, og garantien shuffle ennå ikke har utløpt, returnerer du shuffle en erstatning på en Apple-butikk eller sende den i posten. Se ressurser for et koblingen for apple-støtte.