Nnywellness.com

Hvordan å synkronisere notater med en ny iPhone


Hvordan å synkronisere notater med en ny iPhone

Hvis du vil overføre gjeldende iPhone notater, SMS beskjeder og mer til en ny iPhone, kan du gjøre det ved å synkronisere den nye iPhone til datamaskinen iTunes-programmet. I iTunes iPhone innholdet er sikkerhetskopiert og lagret i sikkerhetskopimappen på datamaskinen, og kan synkroniseres til en annen iPhone med samme datamaskin. Alternativt kan du også synkronisere notater via e-post, kontakter, kalender-kontoen ved hjelp av MobileMe eller andre tredjeparts e-postkontoen.

Instruksjoner

• Åpne iTunes-programmet, og koble iPhone USB-kabelen inn i bunnen av iPhone. Plugg den motsatte enden av USB-kabelen til datamaskinens USB-port.

• Høyreklikk iPhone-ikonet i iTunes' kildepanelet. Kildepanelet er sidepanelet til venstre i programvinduet iTunes, med forskjellige kategorier, ifølge Guy Hart-Davis, forfatteren av "hvor å gjøre alt iPod & iTunes.» Velg «Sikkerhetskopiere» i lokalmenyen sikkerhetskopiere iPhone til iTunes.

• Klikk på "Løs ut"-knappen ved siden av iPhone når telefonens sikkerhetskopieringen er fullført, og fjerner kabelen fra bunnen av iPhone. Sett kabelen inn i bunnen av den nye iPhone, og vente på iTunes til å vise den i programvinduet.

• Velg "Gjenopprett fra sikkerhetskopi av" i iTunes-vinduet, og velg den nyeste sikkerhetskopiere datoen fra det miste-ned menyen. Klikk "Fortsett" for å gjenopprette sikkerhetskopien til din nye iPhone, og klikk "Løs ut"-ikonet i iTunes' kildeliste ved siden av iPhone å fjerne enheten etter synkronisering.

Synkronisere ved å legge til konto

• Trykk på "Innstillinger"-ikonet på din iPhone-skjermen, og trykk "E-post, kontakter, kalendere."

• Trykk "Add Account", og velg e-postkontoen du bruker til å lagre notatene. Skriv inn ditt navn og din e-postadresse og passord.

• Trykk på "Neste"-knappen på skjermen, og Tapp kategorien "Notater" for å aktivere Merk synkronisering fra e-postkontoen til iPhone.

• Trykk på "Ferdig" for å lagre oppsettet konfigurasjonen, og trykk på "Home"-knappen på iPhone. Trykk på "Notater"-ikonet på iPhone-skjermen vise synkroniserte notater.