Nnywellness.com

Slik Sync en MP3 spilleren med iTunes


Slik Sync en MP3 spilleren med iTunes

Fordi iTunes media programmet ble opprettet av Apple, benyttes bare iPod MP3 spilleren med den. Det er gode nyheter hvis du egen en iPod og ønsker å synkronisere den med iTunes på datamaskinen. Og selv om du ikke er veldig teknisk kunnskapsrike, det er ikke nødvendig å bli skremt. iTunes er utviklet slik at alt du trenger å synkronisere iPod og overføre musikk er å koble enheten til datamaskinen og åpne iTunes.

Instruksjoner

• Åpne iTunes fra datamaskinens skrivebord.

• Sett inn bredere enden av USB-kabelen til porten i bunnen av iPod. Koble den andre enden av USB-kabelen til datamaskinen. Når iTunes gjenkjenner iPod, vil programvaren lansere "Assistent installasjonsveiviseren." Et nytt vindu vil vises på skjermen.

• Følg instruksjonene i vinduet "Setup Assistenten Wizard" å godta ulike vilkår og betingelser. Angi et navn for iPod i en tekstboks som vises i følgende vindu.

• Klikk "Finish" fra listen over alternativer i vinduet endelige og iTunes vil begynne å synkronisere med iPod. Du må ikke koble iPod før synkronisering er fullført.

• Følg instruksjonene på skjermen for å registrere iPod. På dette punktet iPod MP3-spilleren er synkronisert med iTunes og MP3s vil automatisk overføre til iPod.