Nnywellness.com

Musikken spillerne som plukke opp gratis radiostasjoner


Musikken spillerne som plukke opp gratis radiostasjoner

Selv om bærbare musikkspillere ofte har muligheten til å spille MP3-filer i tillegg til mange andre filformater, kan det være verdifullt å lytte til radio tid for utvalg. Heldigvis er det mange bærbare musikkspillere som plukke gratis radiostasjoner takket være deres innebygd radiomottakere. Disse aktørene kan være dyrt, så forskning produkter grundig før du kjøper.

Eple iPod Nano

Apple iPod Nano er en lommeformat Personlig lydavspiller som tilbyr en FM-radiomottaker, samt flere andre alternativer. IPod Nano måler bare 1.48 i. ved 1.61 i. og har en 1,54 i. fargeskjerm. Apple selger to versjoner av iPod Nano, med 8 og 16 gigabyte. Nano's radio kan har regionale innstillinger for Amerika, Europa, Japan Asia og Australia og stanse radiosendinger og spole tilbake opptil 15 minutter.

SanDisk Sansa hefte

Sandisks Sansa hefte MP3 spillerne støtter avspilling av MP3-filer i tillegg til WMA og Audible-filformater. Sansa hefte MP3 spillerne kommer med en FM-tuner med 40 stasjon alternativer for forhåndsinnstilling. Den av Sansa hefte kommer i ett, to, fire og åtte gigabyte-modellene.

Coby elektronikk MP315

MP315 fra Coby elektronikk er en "micro MP3-spiller" som er 2,6 tommer lang og 1,23 tommer bredt. Coby MP315 kan spille MP3 og WMA filformater i tillegg til FM-radiostasjoner og kommer i to og fire gigabyte-modellene. Anslått batteriet livet av Coby elektronikk MP315 er åtte timer.

Microsoft Zune

Microsoft Zune ligner Apple iPod ved at det har berøringsskjerm-kontroller og muligheten til å spille spill og se på TV og filmer i tillegg til musikk. Zune har en FM-radio med mulighet til å identifisere sangen på enkelte frekvenser. Zune kommer i fire, åtte, 16, 80 og 120 GB versjoner.

Creative Zen X-Fi2

Creative Zen X-Fi2 er en berøringsskjerm MP3 spilleren kan også spille videofiler og FM-radio. I tillegg er Zen X-Fi2 kompatibel med iTunes-filer og Audible4 og WMA-format. Spilleren har Utvidbart minne via microSD-kort og har innebygde høyttalere for kringkasting musikk. Zen X-Fi2 kommer i 8, 16, 32 og 64 GB størrelser.