Nnywellness.com

Hvordan fjerne DVD tilfelle lås


Hvordan fjerne DVD tilfelle lås

Hvis en videobutikk kontorist glemmer å låse opp DVD-saken for film eller TV-show du har leid, kan du få hele veien hjem å oppdage at det er ingen måte å se programmet du har betalt å se.

Noen DVD-tilfeller vil faktisk ødelegge disketten innenfor hvis låsemekanismen er manipulert eller tvunget åpen fordi DVD er låst til center hub.

Det er en bedre måte. Bruk denne praktiske guiden fjerne DVD tilfelle låsen fra din betalt leie.

Instruksjoner

Hvordan fjerne DVD tilfelle lås

• Se DVD-saken for å finne der låsen finnes og hvordan det fungerer. Store leie kjeder bruker vanligvis en plast stripe som lysbilder fra bunnen av saken og holdes på plass av magnetiske stålplater stripen er L-formet og enten rød eller gul.

• Hold små forsiden opp og skyve en magnet langs den høyre kanten til du føler magneten begynne å trekke. Du vil føle en sterk trekke og en svakere trekk.

Plassere en magnet på baksiden av saken i samme sted hvor du følt det sterkere trekke foran. Plassere en magnet på forsiden av saken over andre stedet hvor du følte i svakere trekk.

• Gni magneter sakte over både flekker på samme tid. Vrikke magneter om nødvendig. Låsing stripen vil pop og du vil kunne Skyv det ut av bunnen av saken.

• Prøv en alternativ metode.

Tvinn bunnen av L-formet låsing stripen der den vises nederst på DVD-coveret.

Tvinn denne stykke plast til det bryter.

Stikk en korketrekker i hullet og trykk spissen i en av de små hullene i låsing stripen.

Tvinn Korketrekkeren som om du åpner en flaske vin. Låsing stripen vil slå inntil det kobles fra låsemekanismen.

Merk: denne teknikken er en metode for siste utvei, som det vil ødelegge plast låsing stripen og muligens DVD-saken også.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen er strengt informasjonsformål og er på ingen måte ment for bruk til fremme av ulovlige aktiviteter.