Nnywellness.com

Overføre et SIM-kort til en iPhone


Overføre et SIM-kort til en iPhone

IPhone bruker et SIM-kort til å kommunisere med og identifisere seg selv til en telefon transportør service. Den tilpasser SIM-kortet i en skuff som glir av maskinvaren. Fordi iPhone 4 bruker nå en MicroSim kort, som er mindre enn standard SIM-kortet på eldre modeller, er det mulig at du må foreta justeringer passer et SIM-kort til iPhone skuffen. I alle tilfelle, kan du oppnå overføringen i en ganske grei måte.

Instruksjoner

• Slå av iPhone. Trykk og hold "Sove/våkne knapp" på øvre høyre kanten av enheten til en rød skyve fremgår på skjermen. Skyv glidebryteren til høyre for å slå av.

• Finn din SIM card brett. Du finner skuffen på en iPhone 4 midtveis nede høyre kant. På en original iPhone og en iPhone 3G eller 3GS, finner du skuffen i midten av den øverste kanten, mellom "Dvale/vekke-knappen" og hodetelefon jack.

• Løse ut SIM-kortet skuffen for å fjerne enhetens eksisterende SIM-kort, eventuell. Sett inn slutten av SIM fordrive verktøyet som fulgte med iPhone i lille hullet perforert ved SIM skuffen. Hvis du ikke har en mat ut-verktøy, deretter rette og bruke enden av en liten tynn binders i stedet. Trykk eject verktøyet eller binders slutten fast i hullet pop ut skuffen, og trekk ut skuffen helt.

• Foreta justeringer for å passe det nye SIM-kortet inn i din SIM card brett, hvis nødvendig, men spør telefon transportør eller iPhone forhandler for veiledning eller hjelp før du fortsetter. Skjær et standard SIM-kort for å passe kort MicroSim skuffen for en iPhone 4; eller bruk et kort til å passe en MicroSim kort tett i standard SIM kort skuffen for en iPhone original, 3G eller 3GS modell. Du kan kjøpe spesielle adaptere, guider og håndverktøy for å utføre disse oppgavene (se referanser).

• Dukker opp gamle SIM-kortet fra vugge i skuffen og pop i den nye SIM-kortet på plass. Skuffen er utformet slik at du kan bare legge i det nye kortet på riktig måte. Skyv SIM card skuffen tilbake til iPhone med nye SIM-kortet du overfører over.

Tips og advarsler

  • Hvis du overfører SIM-kortet fra en annen enhet som ikke er en iPhone, kan det hende du ikke kan bruke den på din iPhone på lang sikt. Du kan imidlertid bruke gamle SIM-kortet lenge nok å overføre sin lagrede kontakter til iPhone. Trykk "Innstillinger", "E-post, kontakter, kalendere," og trykk "Importer SIM-kontakter." Deretter Fjern gamle SIM-kortet fra iPhone og installere SIM-kortet som fulgte med iPhone. For mer detaljert veiledning på denne prosessen, kan du se ressurser.