Nnywellness.com

Hvordan å bruke din LG Neon GT365 som et webkamera


Hvordan å bruke din LG Neon GT365 som et webkamera

Et webkamera kan åpne opp en rekke kommunikasjonsløsninger. Disse inkluderer Web-baserte chat programmer og videokonferanser for virksomheten. Hvis datamaskinen ikke har en innebygd webkamera, kan du ha vurdert mulige alternativer. Hvis du eier en LG Neon telefon, er det mulig å bruke telefonens innebygde digitalkamera som et eksternt webkamera til datamaskinen. Dessverre bruker din LG Neon som webcam er ikke bare en plug and play løsning. Du må bruke et tredjepartsprogram til å aktivere telefonen som webcam.

Instruksjoner

Å bruking Qik

• Gå til webområdet Qik (se ressurser) via din foretrukne nettleser.

• Klikk på den blå "Sign Up"-knappen i øvre høyre hjørne av skjermen. Oppgi personlige opplysninger, inkludert første og siste navn, brukernavn, passord og e-postadressen. Qik er en gratis tjeneste.

• Klikk på knappen "Opprett min konto". Koble din LG Neon til datamaskinen. Qik automatisk oppdager telefonen og sender et videosignal fra din LG Neon til Internett. Det er ingen program å laste ned. Du streame å video fra telefonen til webområdet Qik.

Bruke WebCam pluss

• Gå til webområdet for WebCam Plus (se ressurser). Klikk på "Bestill nå"-knappen nederst på skjermen. Angi din personlige og finansielle opplysninger for å kjøpe programmet.

• Klikk på koblingen forutsatt å laste ned programmet. Dobbeltklikk på programmet og følge den på skjermen å installere programmet.

• Finne programmappen på skrivebordet. Åpne programmet og koble telefonen til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med telefonen. WebCam Plus vil automatisk oppdage din telefon, og aktivere det Web video.

Bruke Mobiola

• Naviger til Mobiola Web side (se ressurs) fra webleseren. Klikk på den blå "Kjøpe"-knappen. Angi økonomisk legitimasjon for å kjøpe programmet. Transportabel app koster $24.99, men det kommer med en syv-dagers prøveperiode med kjøpet.

• Klikk på "Last ned" linken når du kjøper programmet. Følg den på skjermen installasjonsinstruksjoner laste ned programmet til skrivebordet skjermen.

• Koble telefonen til datamaskinen via USB, og åpne den nedlastede Mobiola programmet. Programmet vil automatisk oppdage din telefon, og du vil kunne se video på programmet umiddelbart.