Nnywellness.com

iPhone utvikling Test enheter


iPhone utvikling Test enheter

Selv om utviklere Web Apps for iOS har mange nettleser-basert verktøy for å teste utvikling versjoner av deres programvare, har Apple igjen utviklerne av iOS-innfødt apps med noen testing alternativer. Nesten alle utviklerne begynne å teste bruker Apples iOS Simulator, deretter gå videre til selve maskinvareenheter som sine app nærmer seg ferdigstillelse.

iOS Simulator

IOS Simulator, tidligere iPhone Simulator, er et offisielt støttet programvare simulator som leveres med Apples offisielle iOS SDK eller programvaren utviklingspakke. Med iOS Simulator, kan utviklere kjøre bygger av sine programmer i virtuelle emulering av flere versjoner av iOS de vises på tidlig iPhone og iPad, iPhone 4S. IOS Simulator tilbyr også utviklere tilgang til konsollen og noen krasj logger. Men iOS Simulator kan ikke simulere enkelte funksjoner på iPhone og iPad nøyaktig, inkludert hvordan app skal kommunisere med geolocation funksjonene i disse enhetene eller hvordan programmet vil reagere i sanntid på endre informasjonen som sendes fra akselerasjonsmåleren.

Fengsel-brutt iPhone

Jail-avbrytelse gir utviklere åpen tilgang til Apples vanligvis lukket iOS operativsystem. Selv om Apple har forsøkt å hindre at iPhone brukere jail-avbrytelse enhetene, har domstolene i USA holdt at jail-avbrytelse er helt lovlig. For utviklere betyr jail-avbrytelse at du ikke trenger å hoppe gjennom ringer for å få enheten på en ekte iPhone for testing. Imidlertid jail-avbrytelse iPhone kan føre iOS krasjer med jevne mellomrom, og apps installert på en fengsel-brutt iPhone kan kjøre på uventede måter. Selv om det er praktisk, kan testing app på en fengsel-brutt innretning ikke gi deg nok informasjon om hvordan programmet vil oppføre seg på en Apple-godkjent versjon av iOS.

Din egen iPhone

IPhone-utviklerprogrammet tilbyr utviklere som er villig til å betale en årlig abonnementsavgift kan bruke tidlige versjoner av sine programmer til en ekte iOS-enhet i stedet for en emulator. I mange tilfeller testing app på faktiske målstedet maskinvaren kan avsløre feil som ikke ville ha vært vises på en simulator, og bruke en lager versjon av iOS og ikke en fengsel-brutt versjon vil gi deg en stabil og forutsigbar miljø for testing.

Men kan en iPhone eller iPad kjøre bare én versjon av iOS samtidig. Test din app i forskjellige versjoner av iOS, må du bruke en maskinvare-enhet med mål-versjon installert. Dette betyr at du må re-installere en annen versjon av iOS- og deretter app - teste hver enkelt; Det kan være tidkrevende. I tillegg advarer Apple at du kan murstein iPhone ufrivillig hvis du vil teste programvare på den. Hvis du trenger din iPhone for daglig bruk, kan det være fornuftig å investere i en andre iPhone dedikert til testing.

Eksterne betatestere

Hvis du utvikler en svært forventet eller ønsket app, eller hvis du har et budsjett for kvalitetssikring - du kan rekruttere eksterne betatestere å utprøve app på sine egne iOS enheter. Hvis du vil distribuere app til betatestere, må du gjøre individuelle klargjøring profiler basert på hver brukers unike enhets-IDen. Bruke eksterne testere lar deg teste enheten på en rekke modeller og iOS samtidig. Bruk funksjonen "Bygge og arkiv" XCode og den "distribuere for Enterprise" deler valgmuligheten og laste opp filen PPA til webområdet ditt. Dette vil gjøre det mulig for testere å dataoverføre og installere betaversjoner av app direkte fra Internett i stedet for via iTunes.