Nnywellness.com

Hvordan sette opp for en Samsung 55 tommers 640 LCD


Samsung HD-ready LN55B640 LCD TV kan du koble til ulike enheter, inkludert kabel-bokser, spillkonsoller, DVD og Blu-ray-spillere og lydsystemer. Denne 55 tommers TVEN har flere innganger på baksiden for de fleste enheter kan du gjøre en del av hjem-underholdningen systemet. Sette opp Samsung vil ikke ta lang tid.

Instruksjoner

• Koble strømledningen til baksiden av TVen. Porten til å koble den til ligger på nedre høyre side av baksiden av enheten. Koble den andre enden av ledningen til en stikkontakt i veggen.

• Koble enhetene du ønsker å bruke på baksiden av TVEN. Denne modellen har mange forskjellige kontaktene på baksiden av enheten. Du kan koble HDMI-kabler, komponentvideokabler, standard lyd/video-kabler eller en PC-skjerm kabel til ulike. Det er også en audio-ut spor å koble et surround-lydsystem, slik at alle enheter til å bli hørt gjennom stereoanlegget. Koble hver enhet til sin egen inngang spor og noter som enheten er koblet til hvilke tall for referanse.

• Sette inn to AA-batterier i fjernkontrollen som fulgte med TVEN ved å fjerne bakpanelet og skyve batteriene i henhold til den "+" og "-" symboler på innsiden av fjernkontrollen. Erstatte panelet og Pek fjernkontrollen mot TVEN og trykk på "Power"-knappen for å slå den på.

• Stille inn TVEN. Første gang du slår på TV vil du se konfigurasjonsmenyen. Bruk navigasjonsknappene på fjernkontrollen til å velge språk. Trykk på "OK"-knappen for å velge et. Neste, du en Bildemeny, der du kan velge ulike alternativer inkludert lysstyrke, kontrast og farge. Angi glidebryterne for hvert alternativ med navigeringsknappene på fjernkontrollen for å stedet som fungerer best for opplevelsen; Trykk på "Meny" for å lagre endringene og gå ut av menyen. Trykk på "Kilde"-knappen for å bytte mellom ulike innganger på Samsung TV og velge enheten du vil bruke.