Nnywellness.com

Hvordan kjøpe forhåndsbetalt SIM-kort


Hvordan kjøpe forhåndsbetalt SIM-kort

Forhåndsbetalt SIM-kort er flott for folk som ikke ønsker å bli bundet til en fast betale månedlig kontrakt. De kan kjøpes fra de fleste mobiltelefon-utsalgssteder og spesialist mobiltelefon nettsteder.

Betraktninger

Når du kjøper en forhåndsbetalt SIM-kort, vurdere hvor mye du er villig til å bruke på SIM-kortet, hvor mye nettverket kostnadene per minutt, snakke plan behov og nettverksområdet. Mange forhåndsbetalt SIM-pakker er tilgjengelige, så Sammenlign priser før du kjøper noe.

Online

Forhåndsbetalt SIM-pakker kan kjøpes online. T-Mobile har for eksempel en forhåndsbetalt SIM kit med gratis taletid. SIM-kortet kan kjøpes online umiddelbart og levert til din fakturaadresse. Forhåndsbetalt SIM kortene kan også kjøpes fra nettsteder som lager en rekke nettverk, for eksempel MrSIMCard.com. Flertallet av SIM-kort kommer med en viss mengde gratis taletid. Du kan kjøpe SIM-kortet gjennom en sikker online server og få den levert til deres faktureringsadresse innen to virkedager, avhengig av tilgjengelighet.

Butikker

For å diskutere dine behov med en salg rådgiver før du kjøper, gå til en mobiltelefon butikk, som T-Mobile plassering eller Walmart, som selger forhåndsbetalt SIM-kort og mobiltelefoner.