Nnywellness.com

Hva årsaker bilmotorer å nedlegge av i Hyundais?


En Hyundai Motor er compoised av ulike mekaniske deler, sensorer og andre elektroniske deler. En av disse delene kan gjøre en Hyundai motor slås av eller stall. For å forstå hvordan en søkemotor fungerer, må du vite at hver del påvirker en annen del i eller på motoren. En enkel sensor mislykkes føre hele motoren båsen.

Drivstoff

Når en Hyundai Motor boder, sjekk den åpenbare først. Kontroller at det er drivstoff i tanken. Ikke stole på gass måle, siden gass måle kan være brutt. Trykk på bunnen av tanken med fingrene til å se om den har gass i den. Du skal høre en kjedelig smell finnes gass i tanken. Hvis ikke, vil du høre en hul lyd.

Hvis det er gass i tanken, kontrollerer du drivstoff blir til motoren. Se etter drivstoff jernbane. Det bør være en Schraeder ventil på drivstoff jernbane. Slipp Schraeder ventilen. Holde en stjerneskrutrekker i og presse midten av Schraeder ventilen ned mens en venn lyser nøkkelen. Drivstoff bør skyter rett opp i luften. Hvis det dribbles, enten du har ikke drivstoff får ut eller trykket er svært lav.

Gnist

Hvis drivstoff ikke er problemet, føre gnist en motor mislykkes. For å teste for gnist, ta en plugg. Holde en ekstra plugg (ikke bruk pluggen i motoren) i slutten av ledningen. Lå pluggen på metalldelen av motoren. Har en venn sveiv motoren. Se etter gnist. Hvis du ikke ser gnist, er problemet i tenningssystemet.

Sensorer og datamaskiner

Sensorer kan også føre en Hyundai Motor stall eller stenge. De fleste sensor mislykkes sender datamaskinen inn i en "halte hjem"-modus. Bilen vil gå dårlig, men det vil minst få deg en mekaniker eller hjem. Det er noen sensorer som vil føre til en fullstendig fiasko, særlig idle air regulatoren. Ventilen sanser når bilen er inaktiv går under et visst punkt. Systemer som air condition krever hestekrefter til å kjøre. Når kompressoren kommer, reduseres inaktiv på grunn av ressursene som trengs for å kjøre den. Idle air regulatoren blir inaktiv på bilen slik at den ikke ville stall. Hvis inaktiv kontrollventilen er skitten eller helt mislyktes, vil det ikke kunne endre inaktiv på bilen, forårsaker det å stoppe.

Timing belte

Hvis timingen belte bryter mens du kjører, vil dette føre til en bestemt stall. Tidspunktet beltet går fra camshaft(s) veivakselen. Avhengig av året og modell Hyundai du kjører, kan du ha en eller to kamaksler. Som sveiv svingene, lavere tidspunktet gear på sveiv svingene beltet, som også er montert på cam girene. Hvis cams ikke slår, kan ikke ventilene åpne og Lukk. Enkelt sagt, gjør drivstoff og luft ikke det inn i riktig sylinderen for det lated tid, forårsaker en nedleggelse.

Konklusjon

På grunn av konfigurasjonen av dagens motorer, Hyundai Motor, sammen med alle andre moderne motorer, er vanskeligere å diagnostisere uten bruk av en datamaskin og en erfaren mekaniker.