Nnywellness.com

Hvordan sette opp en 31 Fortec parabol-antenne


Fortec-31-tommen enkelt LNB-parabol fungerer med både DirecTV og oppvask-nettverket. Du må gå inn din satellittmottaker og hente koordinatene for å sikte din rett. I rett peker alternativet i menyen må høyde og asimut (høyre mot venstre). Finn en god plassering med en klar siktlinje til sørlige himmelen å montere din rett og du er klar til å begynne.

Instruksjoner

• Monter parabolen masten til plasseringen du har valgt. Du kan sikre bunnen av masten direkte til siden av en bygning, tog eller taket ved skru ned sokkelen med de fire skruehullene på basen for å holde den på plass. Hvis du bruker en skorstein montere eller en satellitt stand, se i Brukerhåndbok for installasjonsinformasjon. Pass masten er perfekt nivå og rett opp og ned og er sørvendt.

• Angi rett på masten ved å skyve parabolen montering ermet på baksiden av retten over masten. Boltene på retten til parabolen ikke flytter. Kontroller at du har rett peker sørover før du skru ned parabolen.

• Angi høyden på samlingen parabolen for å miste høyde bolt og flytte rett opp eller ned til poenget er antallet du trenger på høyden guiden. Stramme bolten.

• Definere asimut på parabolen forsamlingen ved å miste asimut bolten og flytte rett venstre eller høyre til asimut linjen er satt til nummeret du trenger. Stramme bolten.

• Kjør koaksialkabelen kommer fra bygningen til parabolen. Trykk kabelen gjennom bunnen av masten til det kommer ut på toppen. Nå feed kabelen gjennom LNB armen strekker seg fra rett fra slutten nærmest rett og Fortsett til kabelen kommer ut den andre enden.

• Tvinn koaksialkabelen til LNBS produksjon, akkurat som du gjør når du kobler en kabel til baksiden av TVEN.

• Plasser LNB på slutten av LNB armen og sikre den etter glidende bolten gjennom hullene i LNB og armen og skru den ned.

• Kontroller signalstyrken på mottakeren. Hvis det er ikke til å like, flytte rett venstre og høyre på masten, ikke justere høyden eller asimut. Flytt parabolen ca 10 grader er enten høyre eller venstre, og så sjekke signalstyrken igjen. Fortsette prosessen til du har signalet du trenger.