Nnywellness.com

Hvordan kan jeg få Freeview?


Hvordan kan jeg få Freeview?

Freeview var den første gratis til luft digitale TV-tjenesten i Storbritannia, ble introdusert i oktober 2002. Ingen abonnementsavgift er nødvendig å se Freeview, men Storbritannias TV lisensavgift må betales med alle som eier en TV-tuner. Freeview tilbyr en rekke kanaler, samt interaktive informasjonstjenester og digitale radiostasjoner.

Instruksjoner

Du kan bruke datamaskinen til å logge webområdet Freeview og sjekk dekning i ditt område.
Gå til Freeview.co.uk i din nettleser og nedover hjemmesiden til du ser "Kan jeg få Freeview?" nederst til venstre på siden. Oppgi ditt postnummer og huset nummeret eller navnet og klikk "Sjekk dekning". Hvis du bor innenfor dekningsområdet Freeview vil du se "gode nyheter. Du skal kunne motta alle Freeview kanaler"og en liste over kanaler som er tilgjengelige i din region.

Freeview mottaket avhenger av tilstanden til din antenne.
Kontroller TV antenne er i god nok stand til å motta Freeview sendinger. Webområdet Freeview anbefaler gå utenfor og undersøker antennen selv fra bakken. Kontroller at det er rettet i samme retning som nærliggende antenner og at det ikke er skadet av været. Hvis du har problemer med å motta Freeview sendinger og postnummer er bekreftet som arbeider med Freeview onlinespill kontrolløren, så er det sannsynlig antennen din må repareres eller erstattes. Freeview støtter to organisasjoner for å anbefale personell for reparasjoner og installasjoner: konføderasjon av antenne Industries (CAI) og registrert Digital installatører (RDI).

Mange nye TV-apparater inkluderer digitale mottakere som kan motta Freeview sendinger.
Velg digitalt mottakeren for deg. En grunnleggende mottaker vil er en digital boks som kan koble til en TV via SCART-tilkobling og motta Freeview rett fra esken. Digitale bokser er den billigste løsningen, med priser fra rundt £20 per juni 2010. For de som ønsker for å oppgradere sine TV, kommer mange nå med innebygde digitale mottakere. Se etter logoen "digital" sjekke når du kjøper TV-utstyr. Det er også digitale TV-opptakere nå med innebygd Freeview mottakere og harddisker, slik at du kan pause live TV og ta opp programmer uten bånd eller DVDer.

HD Freeview nå kan du få høy definisjon sendinger gjennom en standard antenne.
Vurder å oppgradere til den nye HD-tjenesten Freeview HD bør du kunne motta den. Bruker det første dekning kontrolløren på Freeview hjemmeside, vises alle HD-kanaler du er berettiget til å motta. HD Freeview krever enten en HD Freeview digital boks, TV med Freeview HD-mottaker eller HD-digital opptaker og HD-TV. Det er ikke behov for en satellitt eller kabel installasjon, HD Freeview bruker din eksisterende antennen motta HD-sendinger.