Nnywellness.com

Hvordan finne en kort i ledninger


Hvordan finne en kort i ledninger

Har en ledningsnett i bilen? Jeg vil vise deg hvordan du raskt kan finne problemet og hva alternativene for reparasjon.

Instruksjoner

• Bestemme hva slags kort du arbeider med. Det finnes tre typer kortsluttet kretser.

kort til powershort til groundshort til en annen Last krets • Jeg vil bruke min 96 Pontiac Grand er som eksempel, jeg hadde et spøkelse i bilen min. (eller så jeg tenkte) Venstre front park lampen vil lyse når det ønsket og bare mystisk gå tilbake. Finne en koblingsskjemaet og studere det, finne ut hvor kontaktene er for denne kretsen. Starter på symptom krets som var venstre front park lampen, koble pære og se etter makt på pæren. Det er makt når lampen var på.

• Finne den neste koblingen opp krets, i mitt tilfelle det var ved venstre fender. Frakople koplingen og se etter makt på venstre park lampe krets, ingen var det. Jeg koblet kontakten og lampe kretsen ble drevet opp igjen. Dette indikerte en kort å makt mellom lampen og den neste koblingen.

• Jeg koblet fra kontakten på venstre fender åpne krets og fjernet tapen fra utsiden av ledninger. Etter ledningsnett fra kontakten mot lampen fant jeg en ledning som hadde smeltet og kortsluttet over flere ledninger å lage en kort til makten. Jeg erstattet alle skadet ledningene med nye ledninger, loddet og tapet for en vann tett reparasjon. Bilen har vært arbeidet fin siden!

• Selv drevet test lys brukes til å finne shorts også, må du koble ledningene i begge ender av kretsen og gå fra en wire til neste å se hvilke ledninger er kortsluttet sammen. Drevet selvtest lampen vil også finne en kort bakken, men kontroller lastingsenheten er hekte først.

Tips og advarsler

  • Break åpne krets til problemet er isolert, så du vet hvilket område å grave dypere inn i
  • Når du lar røyken av ledningene du ikke legge den tilbake i. Du må erstatte ledninger og seletøy
  • Frakople batteriet hvis du har et kort som forårsaker ledninger å få varme og holde et brannslukningsapparat i nærheten bare i tilfelle