Nnywellness.com

Hvordan å slette alle meldinger fra Droid utrolig


Du sende og motta tekstmeldinger på Droid Incredible, lagrer enheten dem som lenge meldingstråder, sortert etter telefonnummeret eller kontakt du kommuniserer med. Hvis du er å bli kvitt din utrolig, kan du slette hele meldingsloggen for å unngå å la den som vind opp med telefonen å lese meldingene. Meldingsprogrammet lar deg enkelt slette enkeltmeldinger og selv meldingstråder, men det kan ikke være så tydelig hvordan du sletter alle meldinger på en gang.

Instruksjoner

• Trykk pil opp på venstre side av skjermen for å starte programmenyen. Dra fingeren opp skjermen for å rulle ned programmet "Meldinger". Trykk på "Meldinger" ikonet for å starte programmet.

• Trykk på "Meny" like nedenfor skjermen for å få opp menyen. Tapp alternativet "Delete" i denne menyen.

• Tapp på "Meny"-knappen igjen, og trykk "Slett alle emner". Trykk "OK" for å bekrefte at du vil slette alle meldingene i alle trådene. Etter en stund, vil alle meldinger bli borte.

Tips og advarsler

  • Denne prosessen sletter ikke noen meldinger du har låst. Hvis du vil slette disse meldingene, først låse dem og slette dem manuelt, eller trykk "Meny" og "Slett" i meldingen tråden. Det vil være en "X" som du kan trykke for å inkludere låste meldinger når du sletter tråden.