Nnywellness.com

Instruksjoner for Evinrude vannpumper


Vannpumpen på en Evinrude er den mest slitasje utsatt delen på motoren. Det er imidlertid den felles oppfatning blant serviceteknikere som erstatning skal være før hver båtsesongen Evinrude foreslår ikke en bestemt tidsplan for utskifting av pumpen. Vannpumpen er ganske billig, men uvurderlig langt fra land. Pumpehjulet er en polyuretan sammensetning og tendens til å bære frekvensen sammenlignes med vannkvaliteten båten er i. Det er vel verdt piece of mind.

Instruksjoner

• Plass kontrollen Morse i nøytral. Fjerne dekker, og koble Skift koblingen nederst foran motoren av tang. Løsne, men fjerner ikke lavere enhet mutteren ligger i forkant av over anti-kavitasjon platen med en skiftenøkkel. Dette mutter holder lavere enheten opp mens resten av nøtter er fjernet.

• Fjerne resten av nøtter (to på hver side av lavere) med en skiftenøkkel. Fjerne den Allen hode skrue i kategorien trim med en Allen fastnøkkel og fjerne kategorien trim som avslører en mutter over tallerkenen. Fjern dette mutter med en kontakt. Løft opp litt på lavere enheten å ta press av ledende mutteren. Fjerne mutteren.

• Senke enheten og forsiktig kablene pumpe vannslangen fra øvre enhet. Denne slangen har ikke en klemme og bare er engasjert som enheten er løftet på plass. Fjern de fire skruene i vannet pumpehuset bruker en socket.

• Løft metal boliger opp og over drivaksel. Løft pumpehjulet, etterfulgt av pakningen, nøkkelen ligger på drivaksel, base metallplaten og endelig lavere pakningen.

• Installere den nye pakningen etterfulgt av base metallplaten. Installere nøkkelen i sporet på drivaksel. Installere pumpehjulet, justere sporet for nøkkelen og skyve det ned over nøkkelen. Nøkkelen er lite kvarter stykke metall som låser pumpehjulet til drivaksel.

• Installere pakningen på bunnplate etterfulgt av vannet pumpehuset. Sett inn de fire skruene og stramme med en kontakt. Løft lavere enheten i stedet å være forsiktig med å justere Skift sammenhengen med åpningen i øvre enhet og kontrollere vann pumpe slangen setene i sin øvre rør.

• Installere mutteren i forkant av lavere (den siste mutteren fjernet) å senke enheten. Gjøre det finger tett inntil alle gjenværende nøtter er på plass. Installere to nøtter på hver side av lavere og den over trim kategorien hullet. Stram alle nøtter sikkert.

• Installere kategorien trim og Allen hodet skrue. Stramme bolten med Allen fastnøkkel. Koble Skift sammenhengen lavere foran motoren og installere motor dekselet.