Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en brukt bil fra et


Hvis du har noen gang leide en bil før, så du sannsynligvis lurt på hva som skjedde med biler etter at byrået pensjonert dem. De kan bare kjøre biler for en bestemt periode, vanligvis et par år før de er pensjonert og erstattet. Mange selskaper selge sine eldre biler direkte til publikum. Det er en flott måte å spare penger, samtidig får en ganske ny bil fra et velrenommert selskap.

Instruksjoner

• Bestemme hvilken type kjøretøy du leter før du sjekker ut priser. Bil utleiebyråer vanligvis bruker et bestemt merke eller gjøre på deres mye. Thrifty bruker Vadested modeller og budsjett fokuserer på Dodge produkter. Hvis du er interessert i et bestemt kjøretøy, er leter etaten som bruker dem en god idé.

• Sjekk hjemmesidene til leie byrået og se etter steder i nærområdet ditt. De fleste byråer har brukt bil mange knyttet til leie kontoret eller atskilt fra kontoret. Andre liste bilene de har tilgjengelig for salg på nettsiden deres.

• Besøk bilen utleie salg mye og se rundt på de forskjellige bilene for salg. Til enhver tid kan man av mange ha hundrevis av biler ut for salg, avhengig av året. Dette gir deg muligheten til å se hva de har tilgjengelig, og hvis det er noe du liker.

• Sammenligne prisen på bilen med den gjeldende verdien ved å se i Edmunds eller en annen verdi guide. En verdi guide forteller deg nøyaktig hva bilen er verdt basert på dagens markedsforhold. Utleiebyråer er vanligvis ganske god om å tilby biler under deres pris guide, men du bør likevel kontrollere du får en god avtale.

• Gjøre ditt kjøp. Kjøpe en brukt bil ligner kjøpe en brukt bil. Så lenge du har innskudd og finansiering eller den totale kjøpsprisen klar, kan du kjøpe nye/gamle bilen. Diskutere ting inkludert i prisen samt garantien før legging ned pengene.

Tips og advarsler

  • Prøv å ta bilen for en prøvekjøring bare å sørge for at du er komfortabel bak rattet og at det er en flott plass for deg.
  • Ikke bare kjøpe bilen, men får en profesjonell å se over den første. Noen selskaper ikke omsorg for sine kjøretøy og gir rutinemessig vedlikehold, noe som fører til en bil som ikke er verdt prisen.