Nnywellness.com

Hvordan erstatte en 2000 Avalon hytte luftfilter


Hvordan erstatte en 2000 Avalon hytte luftfilter

Når du vil erstatte et 2000 Avalon hytte filter- eller et klimaanlegg partikkel filter som Toyota refererer til den, vil du spare noen dollar hvis du gjøre dette selv. Vær oppmerksom på, skjønt, at filtere Toyota Avalon hytta ikke er bare den uttrekkbar og pop inn typen som er utbredt på mange moderne biler. Riktig Avalon hytte filterbytte tar litt kunnskap og noen solid gjør det selv erfaring. Det første du vil gjøre er å fjerne i hanskerommet for å får tilgang til hytta.

Instruksjoner

• Finn den undercover under i hanskerommet. Dekselet er holdt av tyngdekraften klipp. Ta tak i kantene og trekke ned fast for å løslate den. Trekke det ut og vekk.

• Åpne i hanskerommet og Finn airbag sele coveret, nær fronten, på øvre høyre side. Bruke en flat skrutrekker, forsiktig lirke åpne dekselet, og skyv den opp, bort og ut av hullet.

• Fjern fire skruene som fester i hanskerommet bilen som en beholdning bolt. Bruk en stjerneskrutrekker og slå i mot klokka. Bruk din skiftenøkkel for å fjerne småbruk bolten, også å vri det mot klokken. Trekk i hanskerommet ut og vekk fra kjøretøyet.

• Koble bagasjerommet åpne bryteren ved fatte først, deretter trekke ledningsnett fast til høyre for å frigjøre den fra bryteren riktig.

• Finn hytte montering filterholderen, over og bak bryteren frakoblet bagasjerommet åpning. Skyv det litt til venstre, og trekke det rett ut og vekk.

• Fjerne hytte filteret som ligger oppå filteret forsamlingen. Erstatte den med en ny, og deretter gjenta installasjonsprosessen i revers å montere samlingen hytte filter og i hanskerommet.

Tips og advarsler

  • Toyota anbefaler erstatte hytte eller air condition filtrene hver 15000 miles eller 12 måneder.