Nnywellness.com

Tips for å velge en HVLP Spray pistol


Tips for å velge en HVLP Spray pistol

Ansiktet av refinishing bilindustrien endret seg betydelig i det siste tiåret, og Environmental Protection Agency (EPA) har gått langt for å moderat utslipp og materialbruk. Ankomsten av høytrykks, lite volum (HVLP) spray våpen har bidratt oppmuntre en reduksjon i skadelig polyisocyanate damp uten at lakkfarger. I tillegg gi HVLP spray våpen maling-sprøyting teknikere en større grad av kontroll for å eliminere problemer som overdreven sprøyting og avfall.

Instruksjoner

Vurdere jobben

• Det er viktig å tenke på hvilken jobb som krever bruk av en HVLP spray pistol. Noen workshop materialer som høy-bygge primere, har også på en viskositet arbeide med spray våpen. En høy kvalitet HVLP modell bør imidlertid være i stand til sprøyting i siste vannbasert og 2 akryl.

• Før rushing til kjøp, vurderer å kjøpe flere spray pistol. Ulike materialer krever forskjellige oppsett og det er umulig å endre væske tips og nåler på en pistol og etablere riktig nivå av materialflyt. De fleste maling-sprøyting teknikere bruker en pistol for vannbasert farger, en andre pistol for løsemiddelbaserte farger og en siste pistol for klarlakk programmer.

• Men det er mange forskjellige HVLP spray våpen på markedet, er det bare et par merker som spesialiserer seg på produksjon modeller for automotive-markedet. Operatører pleier å ha en preferanse for enkelte modeller basert på i håndtaket, vekt og hvor mye kontroll pistolen gir når du bruker materiale på bilen. En rekke kataloger er tilgjengelig fra de fleste bilindustrien verktøyet forsyning sentre.

• Mange spray-maling teknikere også basere sin beslutning på om verktøyet er inntaks-matet eller gravitasjon-matet. Inntaks-innmatede våpen kan holde mer materiale og er ofte foretrukket for bruk på kommersielle kjøretøy. Gravity-innmatede våpen er enklere å manipulere og er bedre for detaljering arbeid. De fleste gravitasjon-matet spray våpen er masseprodusert fordi de produserer mindre materiale avfall.

• Etter å kjøpe en HVLP pistol, kan det være nødvendig å ta flere elementer som luften caps, lakksystemer forberedelse og rengjøringsprodukter. Spray våpen er konstruert for presisjon og selv den minste tette kan forårsake problemer med programmer. Ved jevnlig å våpen, deres potensielle levetid kan økes og arbeid kvalitet forblir på høye nivåer.