Nnywellness.com

Hva forårsaker en lastebil over?


Overoppheting kan forårsake alvorlige problemer i din lastebil motor. Et kjøretøy som kjøres for varmt for en lengre periode vil trolig lide flere mekanisk feil som komponentene utvider, smelte og ellers warp på grunn av varme. Blåst hodet pakninger er vanligvis forårsaket av varme hovne topplokk knusing pakningen. Overoppheting kan også skade stempler, ringer og andre kritiske motor komponenter, betraktelig forkorte levetiden på maskinen. Det er viktig å finne ut hvorfor en bil er overoppheting og reparere den umiddelbart for å unngå ytterligere problemer. Du bør aldri kjøre en overoppheting kjøretøy. Overoppheting er vanligvis forårsaket av en avkjølende systemfeil.

Lav kjølevæske

Lav kjølevæske er en av de vanligste årsakene til et kjøretøy overopphetes. Hvis det ikke er nok Væsken sirkulerer gjennom kjølesystemet å kjøle motoren, da overopphetet motoren. Du bør gjøre en vane regelmessig sjekke din lastebil kjølevæske nivåer for å redusere risikoen for et konkret problem. Hvis kjølevæsken lekker ut, bør du finne og korrigere årsaken til lekkasjen.

Radiator problemer

Over tid har en tendens til rust, tette radiatorer og kan selv utvikle små pin-størrelse hull og sprekker. Hvis væsken ikke er sirkulerer gjennom radiatoren riktig, enten på grunn av lekker ut eller blokkeringer rusk og slam, kan deretter kjøretøyet overopphetes.

Radiator cap, som synes å være noe mer enn et lokk på radiator, er faktisk en felles årsak radiator problemer. Hvis hetten begynner lekker eller stopper holde riktig trykk for kjølesystemet, kan lastebil overopphetes.

Vannpumpe og termostat

Vannpumpen på din kjøretøy pumper kjølevæsken gjennom kjølesystemet, hvis det slutter å fungere, din kjølevæske vil stoppe strømmer og lastebil vil overopphetes.

Termostaten jobb er å åpne eller lukke og begrense mengden av kjølevæske når motoren. Termostat holder maskinen opererer på riktig temperatur, hvis den stopper arbeider motoren kjøres enten for varmt eller for kaldt.

Blåst hodet pakning

Hvis hodet pakning på lastebilen er knust av overoppheting topplokk, begynner din kjølevæske lekker inn faktiske motoren. Dette fører til en rekke problemer, inkludert overoppheting på grunn av tap av kjølevæske. Hvis din lastebil er kontinuerlig overoppheting etter en relativt kort driftstid, bør du sjekke olje for å se om det er kjølevæske blandet.

Overworking motoren

Det finnes en rekke grunner lastebils motoren kan sveive opp arbeider for hardt. En av de viktigste grunnene kan være at du sleper laster som er for tung. Når en motor jobber for hardt, enten en feil eller operatør, avkjølingen system vil kjempe for å holde og kan mislykkes, forårsaker bilen overopphetes.