Nnywellness.com

Hvordan sette opp Bluetooth-arbeid med bil


Har lyd i bilen koblet til telefonen via Bluetooth er veldig praktisk og gjør for sikrere kjøring. Det er ingen ledninger involvert, og du trenger ikke å huske å koble den til igjen hver gang du kommer inn i bilen. Du trenger to stykker av utstyr: en er en Bluetooth-aktivert telefon og andre er en enhet i Bluetooth høyttaler eller høyttalertelefonen. Du kan bruke et Bluetooth-håndfrisett, en bil høyttaler enhet, eller du kan få en radio i dashbordet med innebygd Bluetooth. Høyttalertelefonen eller i dashbordet systemet er foretrukket til hodesettet som du trenger ikke å sette på øret hver gang du kjører eller finne hodesettet før du kjører. I-dash/høyttalertelefonen systemet er enda bedre som de har funksjoner som å slå ned radioen når du får et anrop.

Instruksjoner

• Slå på Bluetooth på begge enhetene, fremgangsmåten avhenger på enheter, men for dedikert Bluetooth-høyttalertelefonen dette vanligvis gjøres ved å trykke på knappen 'ON'.

• Trinn 3 til 6 lar telefonen å gjenkjenne/koble til enheten når de er i innenfor 10 fot av hverandre. Dette kalles "paring".

• Angi Bluetooth-høyttalertelefonen i dashbordet/systemet til oppdagelsesmodus. Dette avhenger av enheten er gjort slik at telefonen kan finne den.

• Sett du telefonen til å søke etter Bluetooth-enheter, dette er avhengig av telefonen. Det bør finne høyttalertelefonen/hodetelefonen og muligens flere avhengig av hva andre enheter er rundt. Velg din enhet. De er vanligvis kalt med produsenten og modellnummeret. Telefonen vil da prøve å koble til høyttalertelefonen/hodetelefonen.

• Hvis telefonen var koble til høyttalertelefonen/hodetelefonen, vil det be om et passord. Dette passordet angis vanligvis av produsenten av enheten (mange bruker '0000'). Angi passordet for enheten. Noen ganger i dashbordet høyttalertelefonen vil også be om et passord, og du må oppgi samme passord som du putter i telefonen.

• Telefonen og høyttalertelefonen/headset skal nå være sammenkoblet. Hvis du prøve et anrop på telefonen du bør høre lyden via høyttalerne og kunne snakke i eksterne mikrofonen.

• Hvis du ikke kan høre samtaler fra telefonen på enheten, bør du slå av begge enhetene og gå tilbake til første trinn. Noen ganger tar det to prøver å fungere.

• Du må ikke koble igjen telefonen og enheten hver gang du bruker den. De fleste telefoner vil automatisk finne enheten igjen når du slår dem begge på. I noen tilfeller må du fortelle telefonen til å koble til enheten.

Tips og advarsler

  • Det finnes to typer Bluetooth protokoller: Handsfree og hodetelefonen. For best forenlighet utseende for enheter som Bluetooth 1.1 (1.2 foretrukket) eller senere og har begge profiler.