Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en flatskjerm TV


Hvis du er klar til å si farvel til TVen bilderør (CRT) må arm selv med riktig informasjon nødvendig for å gjøre en kunnskapsrik beslutning om hvordan kjøpe en flatskjerm-TV. Du må velge mellom LCD eller plasma flatskjerm-TV. De kan se like, men sine teknologier er forskjellige. Følg disse tipsene for å hjelpe deg å velge de beste TV for dine behov.

Instruksjoner

• Bestemme om du vil en plasma-TV. De pleier å være større begynner med en skjermstørrelse på 42 inches, og de bruker fosfor generere lys. Plasma-TVer er stor for klart action-sekvenser, men de kan være utsatt for innbrenning hvis et stillbilde er igjen på skjermen for også lang (som under lange videospill sekvenser). Nyere plasma TVs ha verktøy for å forhindre innbrenning.

• Vet grunnleggende av teknologiene å gjøre vedtak for en LCD. Disse TV vanligvis begynner rundt 15 inches og har ikke som sterke kontraster mellom farger som plasma-TV. LCD-skjermer er litt tykkere enn plasmas, men har ikke en støyende kjølevifte. Også LCD har ikke brenne i problemer, men bildet kan pixelate under rask action-sekvenser i idrett eller filmer.

• Finne ut størrelse flatskjerm-TV du ønsker. Kan du gjøre plass design og møbler omorganisere. Størrelse vil bli bestemt av hvor mye plass du har tilgjengelig.

• Ta med en DVD-film med noen svakt opplyst scener med deg når du skal kjøpe å kjøpe en flatskjerm-TV som vil tilfredsstille dine behov hvis du planlegger å se mange filmer. DVD av valget lar deg sammenligne svart reproduksjon, som er viktig for mørke scener og bildeskarphet.

• Bestemme oppløsningen du ønsker. Oppløsningene for flatskjerm-TV er vanligvis i fire formater: 480i, 480p, 720p og 1080i. Også søke etter TVer med optimal kompatibilitet med fremtidige HD-DVD-spillere og HDTV turners. Velg en flatskjerm-TV med beskyttelse av digitalt innhold over høy båndbredde (HDCP-High-bandwidth Digital Content Protection) eller High-Definition Multimedia Interface (HDMI).

• Kontroller at det er nok videoutgangene til dine behov og at de er også riktig for hva du ønsker å bruke dem for. Eksempler på videoutganger er s-video, komponent-video og digital visual interface (DVI).