Nnywellness.com

Hvordan kjøpe Auto Glass


Hvordan kjøpe Auto Glass

Etter en innbrudd eller bilulykke tenker du om hvordan å få bilen tilbake på veien og ikke glass kvalitet. Men feil glasset for bilen din kan bli skadet nedover veien, knuste i en dårlig ulykke, advarer Glass.net. Forstå ulike typer auto glass og velge den beste kvaliteten du har råd, siden glass er fremfor alt en sikkerhetsfunksjon i bilen.

Instruksjoner

• Besøk bilen forhandler for å kjøpe auto glass som er sertifisert for din bil og har bilen gjør (dvs. Toyota eller Ford) trampet på den. Bilforhandlere bære auto glass som er sertifisert som "OEM" eller opprinnelige utstyr produsert, og gjelder for din bil.

• Ring lokale auto verksteder og be om de bærer "OEM" auto glass. I motsetning til glasset båret av forhandleren--som er merket spesifikk--"OEM" glass fra et bilverksted butikken er sertifisert til samme kutt og tykkelse som bilens auto glass, men ikke har splitter identifikasjon. For eksempel Acura "OEM" auto glass ikke bære Acura logoen, men det vil inneholde samme mål, farge og form som forhandler glass i din Acura, så det ikke vil være noen armaturene. Arrangere en bilverkstedet installere "OEM" auto glass, og deretter betale for glass og arbeidskraft etterpå.

• Besøk en auto glass butikk for å kjøpe billigere "OEE" eller opprinnelige utstyr tilsvarende glass, hvis du er på et budsjett. "OEE" glass (noen ganger kalt ettermarkedet glass) bærer ikke samme størrelse, tykkelse, farge og kvalitet som "OEM" glasset og bør bare brukes som en siste utvei.

• Sammenligning Kjøp priser ved å kalle flere auto verksteder eller auto glass forhandlere hvis du planlegger å kjøpe "OEM" eller "OEE" glass. Deretter kjøpe fra et glass leverandør som tilbyr en god pris og rettidig installasjon å få bilen opp og running atter.

Tips og advarsler

  • Sjekk auto verksteder omdømme før du tar bilen det auto glass reparasjon. Spør teknikere om de har jobbet på merke og modell bilen før, og spør naboer eller klarerte mekanikk for anbefalinger av anerkjente selskaper.