Nnywellness.com

Tilbakestille et passord uten å miste Data


Tilbakestille et passord uten å miste Data

Apple iPad, iPhone og iPod inneholder en funksjon som lar deg låse dem med et passord. Passordet fungerer som en privat beskytte, i tilfelle du mister mobilen eller noen stjeler, som iOS vil deaktivere enheten etter for mange feil forsøk. Hvis du ser meldingen "Deaktivert koble til iTunes" på iOS enheten, kan du få tilgang og tilbakestille passordet ditt ved hjelp av iTunes. Med iTunes, skjønt, betyr en tilbakestilling du miste eventuelle data som ikke er lagret i en iTunes-sikkerhetskopi. Imidlertid kan du bruke et tredjepartsverktøy, til å oppdage passordet på de fleste iOS enheter uten å miste viktige data.

Instruksjoner

Aktiver enheten fastvareoppgradering-modus

• Strømtilførselen din iPad, iPhone eller iPod.

• Lukk iTunes hvis programmet er aktivt, og deretter koble iOS enheten til datamaskinen med data synkroniseringskabelen.

• Trykk og hold "Power" og knappen til Apple-logoen vises på skjermen i iOS-enheten, og deretter umiddelbart begynne å trykke på "Home"-knappen til skjermen blir svart. Etter at skjermen blir svart, slipp "Makt" for bare. Fortsett å holde knappen "Hjem" til iTunes åpnes på datamaskinen og viser en melding om at du må gjenopprette iOS-enhet.

Omkjøringsvei deaktivert skjermen

• Åpne nettleseren og laste ned den nyeste versjonen av Gecko Toolkit (lenker i ressurser). Trykk "Windows-E" åpne Filutforsker. Naviger til mappen der du lagrer Gecko verktøysettet. Høyreklikk den komprimerte filen, og klikk "Extract" eller "Extract Here" på hurtigmenyen. Windows oppretter en ny ukomprimert versjon av filen Grecko Toolkit i samme mappe.

• Dobbeltklikk den ukomprimerte versjonen av filen Gecko Toolkit i Filutforsker-vinduet for å innlede hjelpemidlet. Klikk kategorien "Bruk iTunes deaktivert".

• Velg enheten iOS i rullegardinlisten i kategorien omkjøringsvei iTunes deaktivert (iPhone 4G eller iPod Touch 4G.) Velg knappen "Bruk". Klikk "OK" for å bekrefte at du allerede satt iOS-enhet i DFU-modus. Vent noen sekunder til et par nye vinduer åpne på skjermen.

• Se på skjermen i iOS-enheten, og kontroller at den blinker hvitt kort mens vinduene åpne på skjermen og teksten begynner å vise. Vent noen sekunder for en Apple-logo med en fremdriftsindikator vises på skjermen. Fremdriftsindikatoren vil ikke flytte eller fremme.

• Lukk alle vinduene Gecko verktøyet bortsett fra hovedprogramvinduet. Etter noen sekunder vises en vindu. Når det skjer, klikk "OK"-knappen.

• Skriv "n" og trykk "Enter" når nye ledetekstvinduet åpnes, og vent noen sekunder for vinduet lukkes automatisk. Etter et par sekunder, iOS-enhet starter og viser ikke lenger "Ufør-koble til iTunes"-melding. På dette punktet, hvis du husker passordet ditt, angi den til enheten normalt.

Finn iOS passord

• Åpne nettleseren og gå til det glemt iPhone passord webområdet (link i ressurser). Dataoverføre 5.0.1 IPSW konfigurasjonsfilen for din bestemt iOS-enhet.

• Starte Gecko-verktøyet på datamaskinen. Velg kategorien "Les Lockscreen passord" og velge modellen iOS enheten i boksen trinn 1-listen. Klikk knappen "Boot" og deretter "OK" når du blir spurt.

• Bla til mappen på datamaskinen der du lagrer 5.0.1 IPSW arkivet for IOS enheten. Velg filen, og klikk deretter "Åpne". Velg knappen "Boot" igjen.

• Klikk "Neste"-knappen i RedsnOw popup-vinduet som vises. Plasser iOS enheten inn i DFU-modus, og deretter vente på at verktøyet kjøres og iOS-enhet på nytt automatisk. Når verktøyet er ferdig prosessen, vil du se mye tekst på iOS enhetsskjermen sammen med en stor "OK".

• Klikk på "Avbryt"-knappen i vinduet RedsnOw på skjermen. Klikk "Start"-knappen i vinduet Gecko Toolkit. Vent til Gecko verktøysettet å søke etter og avsløre passordet. Vær tålmodig mens verktøyet fungerer, så prosessen kan ta opptil en time å fullføre. Etter en stund vises informasjon om iOS-enhet i vinduet Gecko Toolkit, inkludert iOS passordet.

• Gjenstarte iOS-enhet og angi passordet ditt iOS til enheten normalt.

Tips og advarsler

  • Det over metoden fungerer for de fleste iOS enheter, men ikke alle. Du kan ikke bruke Gecko verktøyet å komme seg passord for det iPhone 4S, 5 og 5S modeller. Den eneste måten å få tilgang til iPhone 4S, 5 eller 5S etter å glemme din passord er bruker iTunes til å gjenopprette enheten. Hvis du bruker restore-funksjonen i iTunes, skjønt, vil du miste eventuelle data som er lagret på iPhone siden siste sikkerhetskopi.