Nnywellness.com

Hvordan å sette sammen bremseslanger & beslag


Hvordan å sette sammen bremseslanger & beslag

Bremseslanger og tilbehør er vanligvis noe vi ser etter en profesjonell til å håndtere, men nå gjør det selv mekanikk vellykket kan samle sine egne bremseslanger og alle beslag med brems linje monteringssett. Disse pakkene inkluderer en lang del av bremseslange, både mannlige og kvinnelige tilbehør og manifolden montering, ofte kalt banjo på grunn av formen. Trenger ikke spesielle verktøy foruten en tabletop eller benken vise å sikre beslag på riktig måte. De inkluderer en skruestikke fastnøkkel å holder bremsen linjen i vise.

Instruksjoner

• Slip kvinnelige bremsen linjen passer over slutten av-3 brems linje slangen. Kutt slutten av slangen mellom de svarte strekene med et par av side cutters.

• -3 slangen inn slutten av mannlige bremsen linjen montering motsatte slutten med mutteren på den. Skyve den inn i utrustning til første dash det gjelder helt forsvinner under ermet ved mannlige montering.

• Slangen og mannlige brems linje montering og sett skaftet av banjo passer i slutten av mannlige montering og i slangen. Banjo er montering som har en lang sjakt og en i omkrets end på den med et hull i den. Det er en linje der akselen av banjo-stil ut. Dette kalles vitne linjen og det er i riktig montering av bremseslange og tilbehør.

• Vri slutten av banjo til trådene på banjo akselen fjerner innsiden tråder på mannlige montering. Dette gjør banjo slå fritt innenfor tilkoblingen før det er på tide å feste det til manifold.

• Sjekk svart dashbordet på slangen å være sikker på at slangen ikke flytte under installasjonen av banjo. Du kan også sjekke vitne linjen på banjo også. Det bør være i mannlige montering.

• Plasser medfølgende skruestikken skiftenøkkelen på hex slutten av mannlige montering og plasser samlingen i en benk eller bord vise. Skyv kvinnelige brems linje montering som du legger på slangen i begynnelsen av denne prosessen til mannlige montering. Sikre den til den mannlige passer med en 7/16-inch fastnøkkel til hex slutten av den kvinnelige passende seter på hex slutten av mannlige montering.

• Passer denne enden av bremsen linjen på plass, rute slangen til den andre enden og kutt den av mellom bindestrekene som før. Gjenta prosessen for denne enden av bremsen linjen.

Tips og advarsler

  • Erstatte et par saks for siden saksen hvis nødvendig.
  • Sjekk alltid beslag på endene av bremsen linjen under montering å være sikker på at de ikke flytte. Bevegelsen vil svekke styrken er modulbasert og kan føre til brems feil.