Nnywellness.com

Hvordan fungerer oktan økte?


Helles direkte i kjøretøy drivstofftank

Octane booster, som er vanligvis selges i plast flaske eller kan form, helles bare direkte inn i bilens drivstofftanken. Selv om oktan økte kan legges til bilens drivstofftanken når som helst, for best resultat anbefales at oktan økte legges til en tom eller nær tom drivstofftank og deretter toppet med en full tank med gass.

Hever bensin oktantall betydelig

De fleste oktan boosters på markedet heve bensin oktan mellom to til åtte poeng. Jo høyere oktan-øke effekten av en bestemt oktan booster, jo større effekt på motorytelse forbrenning og kjøretøy. En typisk oktan booster normalt inneholder en av følgende ingredienser: glyserol, ethano eller methylpropanol. Alle disse ingrediensene er oktan-forsterke kjemikalier.

Øker motoren forbrenning temperatur

Motoren forbrenning, som forbrenning av luft og drivstoff i en motor, er forbedret med tillegg av oktan økte. Som drivstoff som inneholder oktan økte inn bilens sylindere, antenning gnister fra tennpluggene luft/drivstoff blandingen inni motoren. På grunn av den høyere oktantall antennelse motor drivstoff, den resulterende eksplosjon eller forbrenning er i motoren mye større; Dette resulterer i mer motorkraft og mer effektiv drivstoff brenne.

Minsker motor utslipp

Et biprodukt av økt forbrenning er en nedgang i motoren utslippene. Bruk av oktan økte reiser bensin oktan, noe som øker motoren forbrenning og temperatur; Dette økt temperatur forårsaker mer av innstigning en motor brennes i høyere forbrenningsvarmen, i stedet for hele, uforbrente drivstoff blir utgitt gjennom kjøretøyet eksosanlegg og spennende tailpipe.