Nnywellness.com

Hvorfor kjøpe en RFID døren lås?


Hvorfor kjøpe en RFID døren lås?

Det er mange måter å låse en dør hver strategi har sine styrker og svakheter. En metode som vokser i popularitet i kommersielle sammenhenger er en elektronisk lås med en radiofrekvens ID-kort til å gi eller nekte tilgang. Disse låser gir et mye mer grunnleggende nivå av kontroll og en detaljert tilgang til loggen.

RFID-låser

En radiofrekvens identifisering lås fungerer elektronisk. Låsemekanisme kontrollert av datamaskin. Som kort med en RFID-brikke er gått foran en sensor, avgjør datamaskinen om den unike koden innebygd i chip er på en "bestått" liste. Hvis det er, låsen kobles og tillater tilgang. Hvis ikke, døren forblir låst. RFID-brikker er ofte inkludert i kreditt-kort-størrelse merker som må dras innen en fot på kortleseren.

Sikkerheten

RFID låser er stadig mer attraktivt fordi de tillater sikkerhetsadministrator gi per bruker tilgang til ulike dører ved å tillate eller forby en bestemt RFID-aktiverte adgangskort. Dette reduserer problemet av tapte tastene og gi master eller sub master for folk som ikke kanskje har en legitim trenger for å gå overalt nøkkelen kan gi. Hvis en adgangskort går tapt, det er bare deaktivert og en erstatning utstedt uten tilsvarende tap av sikkerhet for organisasjonen.

Overvåkingslogging

En betydelig fordel RFID låser er overvåkingslogging. Fordi hvert forsøk på tilgang må sjekkes mot en datamaskin, er det mulig å logge hver person som vellykket (eller uten) forsøker å få innpass til en bestemt dør. Dette tilsynet er nyttig for gjennomføring av undersøkelser eller vurdere hvor ofte en bestemt sikret ressurs (som en bod) er tilgjengelig.

Eierkostnader

Selv om RFID-aware elektronisk lås kan koste mer å installere enn en tradisjonell nøkkel-og-deadbolt system, kan det gi langsiktige kostnadsbesparelser i nøkkel-kutte kostnader for trafikk. I tillegg kan tilsyn barnevennlige, real-time ledelsen redusere forsinkelser i å gi ansatte tilgang og kutte ned på ansatte tyveri.

Behandling av Lås

Til tross for fordelene med RFID-aware elektronisk lås har det noen ulemper. Spesielt fungerer elektronisk lås bare når det har en konsekvent strømkilde. Selv om de fleste låser ikke som standard i en "låst" forfatning, må noen dører (for eksempel beredskap egress dører) mislykkes i en "åpen" status, som kan ha betydelig garanti innblanding. I tillegg er elektronisk lås bare like sikre som den som har privilegiet å gi tilgang, så en skruppelløs systemansvarlig kan undergrave sikkerhetsinfrastrukturen hvis en intern-kontroll prosess ikke følges.