Nnywellness.com

Hvordan lage en trådløs Video-opptaker


Hvordan lage en trådløs Video-opptaker

Trådløs video-opptakere har blitt mer teknologisk mulig og kostnadseffektiv pris som for høy oppløsning kameraer og datamaskiner slipp. Fordelene ved å bruke en trådløs video recorder inkluderer eliminering av ledninger, evnen til å skjule enheten og frie bevegelighet. I tillegg en riktig konfigurert Internett-nettverket gir deg tilgang til kameraet 's video fra hvor som helst på en sikker og trygg måte.

Instruksjoner

• Plass det trådløse videokameraet som du vil registrere. Kontroller at objekter ikke blokkere kameraets visningsområdet og at kameraet er innenfor rekkevidden til den trådløse ruteren. Slå kameraet til "På" posisjon.

• Tilbakestille trådløst modem ved å koble enheten fra uttaket i 30 sekunder. Koble modemet til veggen, og at modemet til å starte på nytt.

• Finne trådløse kameraet ved å klikke "Startmeny" på datamaskinen og bla til "Nettverk"-knappen. Høyreklikk trådløse kamera enheten i "Nettverk"-vinduet, og kontroller at enheten har oppdaterte drivere.

• Installere programmet trådløse kamera til datamaskinen med inkludert installere skiven. Den medfølgende programvaren vil guide deg gjennom konfigurasjonen av din trådløse kamera, og tilordne en IP-adresse til enhet slik at du kan få tilgang fra hvor som helst i verden med Internett-tilkobling.

• Teste innspillingsfunksjonene på din trådløse kamera ved å utføre en prøveordning kjøres hjemme. Du må justere avstanden mellom kameraet til den trådløse ruteren. Forsøk å logge på kameraet fra en ekstern Internett sted, for eksempel en kafé eller arbeid. Du vil kunne spille inn videoer fra noen av disse stedene.

Tips og advarsler

  • Uovervåket trådløse kameraer kan være stjålet og tilordnet på nytt IP-adresser. Beskytte enheten. Bruk alltid et sikkert trådløst nettverk når du konfigurerer kameraet. Åpne nettverk tillate alle å vise videoen din trådløse.