Nnywellness.com

Kan en iPod Touch arbeid med Pogos?


Kan en iPod Touch arbeid med Pogos?

IPod Touch er kompatibel med de fleste programmer tilgjengelig for iPhone, inkludert programmet Pogo Spill. Mens du ikke får tilgang til hele spekteret av ™ s spill, kan du se og spille en håndfull spill. Programmet inkluderer ikke annonser, og score lagres på ukentlig basis.

Pogo Spill

Pogo Spill varierer fra Mahjong fliser spillet og en boble popping spillet heter Poppit! Spillene er tilgjengelig på Internett på Pogo hjemmesiden, som har totalt over 100 spill. Brukere kan spille som gjest, eller opprette en gratis stokk-inne og bevare deres spillet historien. Når du oppretter en logg inn, er det mulig å åpne noen av spillene fra en iPod Touch.

Pogo App

Pogo App for iPod Touch inneholder bare seks av webområdets gratis spill. Programmet er gratis og kan lastes ned fra App Store på iPod så lenge du har en gjeldende Wi-Fi-tilkobling. Etter å trykke på "App Store"-ikonet på startsiden, gå til koblingen "Søk" på verktøylinjen og søk begrepet "Pogo." Alternativt kan du laste ned programmet på iTunes og deretter legge den til iPod neste gang du synkroniserer.

IOS krav

IPod Touch må kjøre iOS versjon 4 eller senere til å arbeide med Pogo App. Hvis du kjører en tidligere versjon av programvaren, koble iPod Touch til iTunes og klikk på navnet på din iPod i kilde-listen. Gå til kategorien "Sammendrag" og klikk på "Sjekk for Update"-knappen. ITunes vil søke etter og varsle deg om den nyeste tilgjengelige versjonen av iOS, som du kan få ved å klikke på "Last ned"-knappen.

Facebook

Akkurat som på webområdet Pogo Pogo app for iPod Touch kan du utfordre Facebook venner som også bruker nettstedet til å spille spill. Du må ha en Wi-Fi-tilkobling til å starte et spill med en Facebook-venn, og angi din egen Facebook navn og påloggingsinformasjonen slik at Pogo kan bestemme hvilke av vennene dine spiller spill.