Nnywellness.com

Funksjoner på Garmin 1390T GPS


Garmin nuvi 1390T er en del av den 13 x 0-serien av automotive Global Positioning System navigatører kalt nuvi. Debuterte i 2009 for å erstatte de 7 x 5, symboliserer "T" suffikset inkludering av en innebygd FM-mottaker og kjøretøy strømkabelen. I April 2011 har Garmin nuvi 1390T en produsent foreslo utsalgspris av $189.99.

Viktigste funksjoner

Nuvi 1390T er en av de mer avanserte GPS navigatører fra plagg. Mens gjennomsnittlig nuvi enheten har talemeldinger for omdreining-av-omdreining retningene, nuvi 1390T tilbyr også lane hjelper for å lede drivere til riktig kjørefelt for navigering. Det inkluderer også den FM-mottakeren for abonnement gratis trafikkvarsler. I tillegg til Garmin's City Navigator NT kart for amerikanske og europeiske reise, og en database med steder fra minibanken restauranter, kanne brukernes dataoverføre cityXplorer innhold for byen kollektivtrafikk navigasjon.

Andre navigeringsfunksjoner

Garmin nuvi 1390T, kan brukere utføre omruting for å gjøre avstikkere eller unngå uønskede kjøreforhold som trafikkorker, så vel som å sette opp en rute å kutte ned reise avstand og tid. Også inkludert er en fartsgrense indikator for flere hovedveier i USA og Europa, en hvor er jeg? funksjonen for å finne de nærmeste steder av interesse eller adresser, og ecoRoute, beregne en mer drivstoffeffektive rute.

Reisetips og kapasitet

Brukere av Garmin nuvi 1390T kan sammenkoble Bluetooth-kompatible mobiltelefonen i navigatoren integrert Bluetooth trådløs teknologien for håndsfri ringing. Også inkludert er en valutakalkulatoren, konverterer en måling, en verden reise stueklokke, et bildevisningsprogram, foto navigasjon for geotagging bilder---å samle breddegrad, lengdegrad og andre detaljer---lastet ned fra Garmin koble bilder, og Garmin garasje, en funksjon for å forbedre navigering ved å laste ned egendefinerte stemmer og bil-formede ikoner. Hver nuvi 1390T har innebygd minne som gjør tillegg av flere kart, med et spor eiere kan bruke til å sette et mini, Secure Digital, flash minnekort.

Dimensjoner og batteri

Garmin nuvi 1390T, veiing 5.7 ounces, måler 4.8 inches bredt, 2,9 inches høy og 0,6 inches tykke. Dens 4,3-tommers bred fargen touchscreen---med tynn-film transistor og en hvit backlight---støtter en 480 av 272 pikslers oppløsning. Det oppladbare litium-ion batteriet gir opptil fire timers batterilevetid.