Nnywellness.com

Feilsøking motorsykkel batteriproblemer


Motorsykkel batteriproblemer oppstår fra skadede kabler, en skitten batterirommet eller korrodert terminaler og koblinger. Standard (ikke-vedlikeholdsfritt) batteriproblemer oppstår også fra lav elektrolytt nivåer og en hindret ventil rør. Månedlige sjekker på potensielle problemer med batteriet vil redusere sannsynligheten for opplever en død motorsykkel batteri mens på veien.

Kabler

Skadede kabler redusere batteriets evne til å overføre gjeldende til motorsykkelens elektriske systemet. Inspisere positivt (rød) og negative (svart) batterikabelen for skade. Sett om nødvendig. Fjerne negative kabelen først når du kobler fra et batteri. Feste positiv kabelen først når du kobler et batteri.

Saken.

En skitne batteriholderen utslipp gjeldende over overflaten. Tørk batteriholderen med en løsning av vann og natron. Tørr med en ren klut.

Terminaler og koblinger

Korrodert terminaler og koblinger innvirkning på batteriets ytelsen. Frakople batteriet og tørk terminaler og koblinger med varmt vann og natron. Når løsningen stopper skummende, tørk av terminaler og koblinger med en ren klut. Rengjør terminaler og koblinger med en stålbørste eller sandpapir.

Elektrolytt nivåer og ventil rør

Vanlige batterier (i motsetning til vedlikeholdsfrie batterier) krever inspeksjon av elektrolytt nivåer og vent røret. Legge til destillert vann med en øye dropper til alle celler som er lav. Ikke bruk vann fra springen, som inneholder mineraler og kjemikalier som kan smitte av batteriets føre plater og forkorte akkumulator livet. Lade batteriet før du legger til destillert vann for å sikre at elektrolytter og vann riktig blanding. Sjekk ventil rør for lated vedlegget. Rett ventil rør fullt for å fjerne eventuelle hindringer.

Batteristørrelser

Gjennom motorsykkel brukerhåndboken for å sikre at du bruker riktig batteristørrelsen. Riktig batteriet gir optimal elektrisk strøm for motorsykkelen. Det også sikrer en passende plass å hindre vibrasjoner frakobling og skade. Hvis batteriet motorsykkel oppbevaring stroppen er for løst eller for stramt, kan du ha feil batteristørrelsen eller må erstatte stroppen.

Månedlig vedlikehold

Månedlig vedlikehold reduserer batteriproblemer. Kontroller batteriets kabler og sak å sikre de er intakt og rene. Fjern korrosjon fra terminaler og koblinger. Sjekk elektrolytt nivåer og vent røret hvis motorsykkelen har en standard batteri. Kontroller at du har riktig batteriet for motorsykkelen, og at det er forsvarlig festet.