Nnywellness.com

Mercury sobel tauing kapasiteten


Mercury Sable, virtuelle twin til Ford Taurus, ble lansert i 1986. Det siste året av produksjon som en mellomstor sedan var 2005. I 2008 ble Sable gjeninnføres som en full størrelse sedan.

Tauing kapasiteten

Hver av de fire tilgjengelige modellene av 2009 Sable kommer med en 263-hestekrefter, 3,5-liters V6-motoren. Hver modell er dugelig av tauing inntil 1000 kg.

Tilleggsutstyr

Du ønsker kanskje å kjøpe ekstra tauing utstyr, avhengig av hva du drar. Og du trenger ekstra utstyr, siden Sable ikke kommer med en slepekrok. Ettermarkedet uhell kan gjøre tauing elementer enklere. Men vil de ikke tillate deg å overskride den maksimale tauing kapasiteten av kjøretøyet.

Drivstoffeffektivitet og sikkerhet

Den Sable gasstanken holder 20.5 gallons av drivstoff. får maksimalt på 28 miles per gallon på motorveien og 24 miles i byen, ifølge EPA anslag. Sable har fem-stjerners sikkerhet karakterer fra National Highway Traffic Safety Administration i kollisjonstester fra alle retninger. Sikkerhet karakteren fire stjerner fikk i berøring tester. Testing skalaen priser stjerner på en skala fra 1-5.