Nnywellness.com

Hvordan sette opp en DVD-spiller på en TV


Hvordan sette opp en DVD-spiller på en TV

I det siste tiåret, har DVD-spillere blitt hjørnesteinen i moderne hjem underholdningssenter. Mens mange sikkert har en DVD-spiller allerede, for noen er det fremdeles forvirrende hvor å hekte det faktisk. Trekke opp DVD-spilleren til TV kan være en enkel prosess.

Instruksjoner

Mest moderne TV har en kabelen inngang, med mange av dem å være i front.
Kontroller at du har de nødvendige komponentene før du prøver å koble DVD-spilleren til TV. Hvis du har kjøpt DVD-spilleren nye, sikre det var fullpakket med en kabelen. (Alle moderne DVD-spillere er. Neste, sjekk for å sikre TV har en kabelen inn et sted på TV. Nesten alle moderne TV produsert i de siste 15 årene har disse innganger. Hvis ved en tilfeldighet TVen ikke, må du kjøpe en RF-modulator.

En typisk kabelen.
Koble DVD-spilleren til en stikkontakt. Når det er strøm til DVD-spilleren, koble til kabelen som følger med DVD-spilleren til baksiden av lyd-/ videoinngang. Ledningen og innspill vil begge være røde, gule og hvite, derfor må være ledningen til hver input tilsvarende.

• Koble den andre enden av kabelen til audio/video inngang TV. Hvis du bruker en RF-modulator, koble dette til lyd-/ porter på modulator og krok modulator til antennen-porten på TVen.

• Slå på TV og DVD-spiller. Med TVens fjernkontroll, kan du sette den til AUX modus. Dette er også merket som "kilde" eller "spillet," avhengig av TV du bruker. Når du er i denne modusen, vil du da kunne vise DVD-filmer.