Nnywellness.com

Hvordan lage iPod Apps


Hvordan lage iPod Apps

Å lage enda en enkel app for iPhone eller iPod Touch tar en betydelig mengde kunnskap om koding og programmering. Mens mange utviklere gjøre en anstendig mengde penger på å selge iPod apps, enda mer sjelden se noen inntekter, spesielt når du vurdere kostnadene for å få programmet opp og tilgjengelig i iTunes. Hvis du starter fra bunnen og virkelig ønsker å bygge en kvalitet app, være forberedt for prosessen å ta noen måneder minst.

Instruksjoner

• Bestemme hva slags iPod app du vil gjøre, som et effektivt verktøy, et spill eller en sosiale nettverk app. Bla gjennom iTunes store og finne lignende programmer for å forstå konkurransen, og ta notater på hvilke funksjoner du vil at app å ha.

• Forskning informasjon på iPhone og iPod-operativsystemer, selv om du har erfaring med programmering. Lese bøker som iPhone App utvikling: The Missing Manual og begynnelsen iPhone 3 utvikling: utforske iPhone SDK å forstå tilnærming vil du ta når du bygger programmet.

• Registrer deg for å bli en utvikler på iPhone Development Center, som har en minimum utbetaling på $99 (pr. August 2010).

• Pålogging til Development Center for å begynne å lage iPod app. teste programmet ofte gjennom prosessen, fordi du ikke jobber med et redigeringsprogram og er ansvarlig for nøyaktigheten av innholdet.

• Sende din iPod app Apple for vurdering gjennom Development Center, som kan ta over en måned å bli godkjent. Skriv et sammendrag som beskriver funksjonene og fordelene av du iPod app å publisere på iTunes siden når programmet er godkjent og bestemme prisen du føler er rettferdig å lade. Utviklere får informasjonspakker fra Apple med veiledning om valg en pris.

• Opprette en nettside og støtte side spesielt for deg som utvikler og for din app. kundene skal kunne finner denne linken på iTunes siden og enkelt kontakte deg med bugs, forslag eller andre problemer å kontinuerlig forbedre app som du slipper senere versjoner.