Nnywellness.com

Kan du sende en bilde meldinger fra en iPhone?


Kan du sende en bilde meldinger fra en iPhone?
IPhone støtter SMS eller kort-tjenesten, og MMS eller multimedia messaging service, meldinger. SMS-meldinger er meldinger som er begrenset til 160 tegn av tekst. MMS meldinger er tekstmeldinger med bilder, video eller lyd filvedlegg. Du kan sende MMS-meldinger til mobiltelefon brukere med en MMS-aktivert telefon. IPhone kan også sende bilder via e-post.

Kompatible bilder

Du kan sende bilder lagret på din iPhone i en MMS eller e-post. Disse bildene er tilgjengelige i Gallery-programmet for iPhone. Du kan sende bilder fra Internett, men du må laste dem ned til din bruker Safari nettleser. Etter dataoverfører et bilde fra Internett, kan du sende den som alle andre bilder på telefonen. Alternativt kan du sende et bilde direkte fra din iPhone kameraet.

MMS-meldinger

Du må aktivere MMS-meldinger på iPhone før du kan sende medier meldingene. MMS-pinnen er i Messaging-delen i menyen "Innstillinger". Når MMS er aktivert, kan du sende et bilde knyttet til en tekstmelding gjennom iPhones budskap app, som er representert av en tale boble på startskjermbildet. Når du skriver en tekstmelding, velger du kameraikonet å legge til et bilde i meldingen. Du kan velge fra "Ta foto eller Video" å legge et nytt bilde fra kameraet eller "Bruk eksisterende" å legge et bilde som allerede er lagret på din iPhone.

E-postmeldinger

Hvis du vil sende bilder til en datamaskinbruker i stedet for en telefon-bruker, kan du sende dem med iPhone e-postklient. Trykk et bilde i iPhone Fotogalleri til å velge den og trykker på "Send"-ikonet, som ligner en pil hoppe av en boks. Velg "Send bilder." IPhone åpner en ny e-postmelding med bildet vedlagt. Angi mottakerens e-postadresse og en valgfri emnet og meldingsteksten, og trykk "Send" å sende bildet. Du kan også trykke flere bilder og deretter trykk på "Send"-symbolet for å knytte flere bilder til en e-post.

Krav

For å sende bilder via MMS, må iPhone være på en serviceavtale med MMS-meldinger. Hvis planen ikke støtter MMS-meldinger, vises ikke ikonet "Kamera" på skjermbildet for tekst-meldinger. Vær oppmerksom på at noen leverandører belaste for hver melding sendt. For å sende e-postmeldinger med vedlagte bilder, trenger du en datatilkobling. Hvis du ikke har et dataabonnement, kan du likevel sende e-post med Wi-Fi-nettverk. Hvis du prøver å sende en melding hvor telefonen har ikke service, det automatisk lagrer meldingen og sender den når den har service.