Nnywellness.com

Hvordan kan jeg unngå mobiltelefon to år avtaler?


Hvordan kan jeg unngå mobiltelefon to år avtaler?

Unngå mobiltelefon toårig avtaler er nyttig hvis du vil unngå en stor forpliktelse til en bestemt mobiloperatør. Ved å unngå mobiltelefon kontakter, fjerne du også risikoen forbundet med avbryter tjenesten tidlig, som tidlig avslutning avgifter bare belastes avbryte tjenesten på en kontakt mobiltelefon. Med et utvalg av forhåndsbetalte på mobilnettet markedet, inkludert forskuddsbetalte ubegrenset planer og attraktive nei-kontrakt telefoner fra store operatører som AT & T, Sprint, T-Mobile og Verizon, er det lett å få en telefon og service plan som best passer dine behov.

Instruksjoner

• Vurdere ulike telefonmodeller. Mens gå med strengt kontantkort er et smart valg hvis du leter etter en forenklede telefon, den nyeste smarttelefoner som kjører BlackBerry OS, Windows Mobile og Android er bare tilgjengelig fra store operatører som AT & T, Sprint, T-Mobile og Verizon. Selv om noen forhåndsbetalte operatører får disse modellene, er de ikke alltid den nyeste versjonen. Du kan unngå en toårig mobiltelefon avtale med de store operatører betale full utsalgsprisen for telefonen, og deretter sette den på en måned-til-måneders plan.

• Bestemme planen må. Hvis du bruker en mobiltelefon i krisesituasjoner eller for sporadisk samtaler når borte fra hjemmet eller kontoret, kan en forhåndsbetalt plan med en minuttakst være det beste valget. Tjenester av denne typen tilbys av TracFone i tillegg til hver av de store operatører via deres spesielle forhåndsbetalte programmer. Mens AT & T, T-Mobile og Verizon alle selge forhåndsbetalte mobiltelefoner under sitt eget merkenavn, Sprint per minutt forhåndsbetalte merker er Virgin Mobile og Boost Mobile. Hvis du trenger funksjoner som ubegrenset data med mobiltelefonen, er per minutt planer et dårlig valg, som meldingstjenester og data bruk også belastet på en per-bruker basis.

• Bestemme budsjettet. Selv om per minutt kontantkort er et godt valg for treårig, tilbys også ubegrenset forhåndsbetalte planer koster rundt $50 per måned av forhåndsbetalte operatører som Virgin Mobile og Boost Mobile. Brukere av disse planene får ubegrenset ringe, meldingstjenester og data bruk for en forhåndsbetalt månedlig avgift. Dette beviser en eksepsjonell verdi for tunge brukere. For eksempel mens Sprint og Nextel kundene betale $99 for ubegrenset bruk, jomfru og øke kunder bruker samme nettverk og tilbyr ubegrenset bruk for $50 per måned. Men er telefonen utvalget for Virgin Mobile og Boost Mobile mer begrenset.

• Bestemme hvor mye du vil betale for en ny telefon. Mobiltelefon operatører lokke kunder med tungt subsidiert priser på enheter, spesielt smartphones. For eksempel 15 August 2010, kan Sprint Nextel kunder kjøpe en BlackBerry Bold 9650 for $199,99 etter kontrakt sparing og en kontrakt-bare rabatt. Ikke-pris for den samme enheten er $449.99, men du kan avbestille tjenesten når som helst. Hvis du ikke tankene å gjøre en større initielle investeringer ved å kjøpe en telefon på hele utsalgsprisen, får du fleksibiliteten til en nei-kontrakt telefon mens du har tilgang til de nyeste telefonene som er frigitt til forhåndsbetalte bærere.

• Foreta et kjøp. Etter å bestemme den beste planen og mobiltelefon-type for dine behov, kan du foreta et kjøp ved å besøke en butikk for mobiltelefon eller kjøpe fra en stor transportør online. Bærere har svært liberale avkastning politikk, betyr du kan prøve en enhet og bytte den for en annen hvis første telefonen ikke passer dine behov.