Nnywellness.com

Bruke en DVR med Time Warner grunnleggende kabel


Bruke en DVR med Time Warner grunnleggende kabel

Sette opp en DVR arbeide med Time Warner grunnleggende kabel tar noen minutter med en kompositt AV-kabler til å koble DVR mellom kabelboksen Time Warner og TV. Opptak innholdet fra kabelkanaler bare involverer gjennom programmering valg og ganger på TV-skjermen og utheving som viser til posten. Prosessen er mye enklere enn den gang kjent komplekse oppgaven med å sette opp en Videospiller til posten viser.

Instruksjoner

• Koble DVR til Time Warner kabelboksen ved å koble de gule, hvite og røde AV-kablene til fargekodede ut kontaktene på boksen Time Warner og IN kontaktene på DVR.

• Koble DVR til TV ved hjelp av et annet sett med AV-kabler fra ut-inngangen på DVR til IN kontaktene på baksiden av TVEN.

• Slå på utstyret og trykk "Meny" på DVR, og Bruk pil ned-tasten til å bla til "Setup". Følg instruksjonene på skjermen å forberede DVR opptak fra Time Warner Cable. Programmering innebærer å trykke opp, ned og venstre og høyre piltastene for å velge valg før du trykker "Enter".

• Trykk "Meny" igjen og bla til "Program" eller "Post Settings," bruke opp og ned piltastene for å velge show for opptak til DVRS intern harddisk. Noen DVRs kan registrere to eller flere programmer samtidig, slik at hver må programmeres som et separat trinn, trykke "Enter" for å fullføre programmering.

Tips og advarsler

  • Koble fra alle komponenter fra makten mens trekke opp AV-kabler.