Nnywellness.com

Hvordan få bedre gass kjørelengde i en plukke opp lastebil


Hvordan få bedre gass kjørelengde i en plukke opp lastebil

Kjører en plukke opp lastebil kan bli et mareritt når gasspriser er høye. Det er imidlertid noen pengebesparende ting som kan gjøres for å forbedre gass kjørelengde som mange folk ikke vet om. Leser denne artikkelen vil hjelpe få bedre gass kjørelengde i en lastebil.

Instruksjoner

• Kvitte seg med unødvendige laster på en lastebil. Bli kvitt unødvendige elementer i lastebilen, kan inkludert noe på problemer, forbedre gass kjørelengde. Holder unødvendige elementer i lastebilen kan redusere gass kjørelengde som mye som 15-20% på de fleste nyere modeller og 30% eller mer på eldre modeller. Lagre unødvendige elementer i en garasje eller andre sikker lagring. Løsne en trailer, hvis det er unødvendig.

• Få en rutinemessig melodi opp på lastebilen. Får en melodi opp kan forbedre gass kjørelengde med 20% eller mer. Ikke å ha en vanlig melodi kan føre lav gnist i tennplugger, dermed krever lastebilens motoren til å ta i mer gass for å kompensere for mangelen på gnist. En melodi opp minst en gang per år anbefales. Dette kan variere avhengig av lastebilen, tennplugger og alder av motoren. Også kan får en vanlig melodi opp legge mer kraft til lastebilen.

• Holde dekk rotert og utskrifter. Feil oppblåst dekk eller bildekk som ikke er rotert kan satt mer press på en lastebil motoren derfor redusere gass kjørelengde med minst 15-20%. Det anbefales at dekk forblir riktig oppblåst. Hvis et dekk alltid kommer flat, endre den så snart som mulig. Også rotere dekk hver 5000-10.000 miles.

• Kjøre fartsgrensen. Noen biler ble gjort for høy ytelse, men kjører fartsgrensen kan lagre gass. Noen fart over 60 mph kan redusere gass kjørelengde.

Tips og advarsler

  • Optimalisere gass kjørelengde på alle mulige måter.