Nnywellness.com

Vise SMS hvis du ikke har Internett


SMS er forkortelsen for "kort-tjenesten," også kjent som tekstmeldinger. Meldinger overføres over stemme linjer i mobilnettverk, så det ikke er nødvendig å ha en Internett-funksjon på kontoen din cellen telefon å sende og motta SMS-meldinger. Operatører lar deg sende og motta SMS-meldinger på en per melding, eller du kan kjøpe pakker med SMS-meldinger. Noen operatører tillate ubegrenset SMS beskjeder som en del av betalingsplanen.

Instruksjoner

• Åpne hovedmenyen på din mobiltelefon. De fleste telefoner har en plikttro menyknapp eller et menyalternativ å trykke på skjermen.

• Bla gjennom listen og se etter et alternativ "Meldinger" eller "Meldinger". Tapp eller klikk på alternativet for å åpne skjermbildet meldinger.

• En "Mottatt meldinger" eller "Innkommende meldinger"-mappen og klikk på den. Vise meldingene ved å klikke på dem fra listen.

Tips og advarsler

  • Se brukerhåndboken for mobiltelefonen eller kontakte mobilleverandøren hvis du ikke finner mappen meldinger i telefonen. Du kan ringe leverandøren ved å ringe 611 fra telefonen.