Nnywellness.com

Hvordan skjule ledninger fra henger TV


Hvordan skjule ledninger fra henger TV

Nesten hvert år, blir design og stil på TV tynnere og mer effektiv til å utnytte plassen. Som antall enheter som du kan koble til din TV øker, mer ledninger følge disse settene, gjør det vanskelig å vite hvor å gjemme seg. Ved å følge noen tips, kan du gjøre de ledningene mindre merkbare når henger en TV, og det generelle utseendet på stua vil bli sterkt forbedret.

Instruksjoner

• Bruke trådløse høyttalere; Dette er den enkleste måten å unngå en rotete utseende rundt TV-en henger. Trådløse er ikke et alternativ for DVD eller Blu-ray-spillere, men høyttaler kommer nå med dette alternativet. Mange hjem teater systemer leveres med trådløse høyttalere som kan plasseres hvor som helst i rommet.

• Bore hull inn i veggen å kjøre gjennom høyttalerne, men bare gjøre dette hvis du er komfortabel med plasseringen av TVEN og er sikker på at det vil være på samme sted i lang tid. Avhengig av fargen på veggen din, kan du enkelt oppdatere den etterpå. Hull skal bores hvor elektronikk kommer fra, og en annen hvor ut veggen til koble til TVEN.

• Kjøp et underholdningssenter, hvorav mange kommer med en mount å henge TVEN på. Ledningene vil være skjult bak systemet, som er utstyrt med hull som du kan skli din ledninger i.

• Skjule kabler ved hjelp av holdere, en effektiv metoden, om innehaverne selv vil være merkbar. Innehaverne, som ofte metall eller klut rørene, er pakket rundt ledningene. Dette vil konsolidere din ledninger i én effektiv flyt fra underholdningsenheten til TVEN. Din ledninger vil ikke være helt skjult, men de vil være mindre merkbare.

• Bruk wire dekke systemer, som kan bores inn i veggen kjøre fra TV-en henger til andre utstyret. Dette vil skjule ledninger, men det blir et synlig metall eller plast røret og skruene på veggen.