Nnywellness.com

Hvordan lage iPod folk


Hvordan lage iPod folk

Nesten like allestedsnærværende i bevisstheten av globale forbrukere som iPods seg, berømte iPod silhuett folk brukt i Apples reklamekampanjer er kjent og gjenkjennelig. Imitasjon og parodi av andre kulturelle ikoner, fra "The Simpsons" til Stephen Colbert, er bruker de berømte iPod en utmerket måte å betale hyllest til en populær annonsekampanje. Du kan lage iPod folk bruker en rekke grunnleggende bilderedigeringsprogrammer, tilgjengelig kommersielt eller gratis på nettet.

Instruksjoner

• Finn et bilde av en person som skal forvandle en iPod silhuett. Du kan enten bruke et personlig bilde eller laste ned et gratis bilde fra en rekke online foto nettsteder, for eksempel Fotolia, Photospin eller Flickr. (Se ressurser)

• Laste inn bildet i et bilderedigeringsprogram som Photoshop. Som med hans plass, er det hundrevis av gratis bilderedigeringsprogram programmer tilgjengelig for nedlasting som Gimp, GetPaint og Pixlr (se ressurser). Om det er mange ulike bilde-redigering programvare, opererer de fleste mye som Photoshop.

• Eliminere unødvendige filler bildet rundt personen du vil forvandle en silhuett. Dette kan gjøres ved å enten manuelt slette bakgrunnsmaterialet med sletting verktøyet eller ved sporing rundt personen og maskering eller skjule umerkede området.

• Spore rundt kantene av personen, dermed å velge bildet. I noen programmer dette må gjøres manuelt, og kan være ganske kjedelig. I andre programmer, kan du bare dra et markeringsverktøy markøren rundt et grovt utkast av personen.

• Fylle det valgte bildet med en heldekkende farge, i dette tilfellet svart. Dette kan gjøres en av flere måter. Du kan manuelt trekke i det merkede området med svart pennverktøy. Du kan prøve å fylle det merkede området med en heldekkende farge. Dette kan bare føre du fylle ut en håndfull tilsvarende farget piksler med svart avhengig av programmet du bruker, eller det kunne resultere i helheten av det valgte bildet blir utfylt. Til slutt, kan du gjøre dette ved å skape et Solid farge justeringslag som vil hvile over det opprinnelige bildet, heller enn å forsøke å fylle det ut. Opprette en Solid farge justeringslaget ved å velge alternativet «Farge» lag når du forsøker å opprette et nytt lag etter sporing rundt personen. Dette vil opprette et nytt lag det vill overlappe det opprinnelige bildet med en solid svart siluett av opprinnelig spores personen.

• Male fylling eller fyll i bakgrunnen av bildet med en lys farge, som neon grønn, kongeblå eller varm rosa. Fyll i bakgrunnen bruke kan alternativet av din bilderedigeringsprogram eller oppheve silhuetten og skape et Solid farge justeringslag, denne gang som et bakgrunnslag med den valgte heldekkende fargen.

Tips og advarsler

  • Se alle brukerhåndbøker eller elektronisk opplæring som er tilgjengelige som spesielt adressen redigering teknikker tilgjengelig til deg med din valgte programvare.