Nnywellness.com

Hvor å hekte en DVD-spiller til en TV med ingen RC knekt


Hvor å hekte en DVD-spiller til en TV med ingen RC knekt

DVD-spillere leser lyd og video informasjon på plater og overføre dem til TV. Mens mange eldre DVD-spillere bruker RCA-kontakter for sine forbindelser, bruk mange nyere annerledes, mer avanserte tilkoblingsmetoder. Det er en generell hierarki i kvaliteten på de forskjellige portene. Når du kobler en DVD-spiller til TV, er det best å bruke høyeste kvalitet tilkoblingen som er kompatibel på tvers av begge plattformene.

Instruksjoner

• Se på baksiden av DVD-spilleren å se hvilke koblinger er tilgjengelige. De vanligste tilkoblingene på DVD-spilleren er fra laveste kvalitet høyeste, s-video, komponent, DVI og HDMI. En s-video-port er rund og har flere pinner på den, en komponent-port er et sett med flere farge-belagt runde hull, DVI er en rektangulær port to firkantet sett med pinner (eller hull) og en liten flat pin (eller hull) og HDMI er smale trapesformet hull.

• Se på TV for tilsvarende inngang hull. En nyere high definition-TV vil sannsynligvis ha en HDMI og komponent inngang port. Eldre TV kan ha komponent-, DVI- og s-video. Finne fellestrekk mellom de to enhetene.

• Kjøpe en kabel kobler de to enhetene, og gå for den høyeste kvalitet tilkoblingen mulig. Det er mulig konverteringer. For eksempel en DVI kan koble til HDMI, men en komponent kan ikke koble til HDMI (komponenten er analoge, mens HDMI digital). Ikke glem audiokabel. Bare HDMI bærer lyd med signalet. DVI, s-video- og komponent må ha separate audiotilkoblinger fra audio ut porter.

• Koble DVD-spilleren til TV de nødvendige kablene. Plasser en DVD i enheten og spille det gjennom TV å teste oppsettet. Hvis ingen lyd eller video kommer, sjekk tilkoblinger til at de er solid.