Nnywellness.com

Hvordan overføre en Kentucky bil tittel en Illinois bil tittel


Hvis du er en ny bosatt i Illinois og bilen er tittelen i Kentucky du har bare 30 dager å få bilen tittelen byttet over til en Illinois bil tittel. Illinois statssekretæren håndterer alle kjøretøy titulere og registrering for staten. For å få din Illinois bil tittel du må gi opp din Kentucky bil tittel utenriksminister og bilen vil bli re-tittelen i Illinois. Prosessen for å gjøre det er veldig enkelt.

Instruksjoner

• Få skjemaet "Program for kjøretøy transaksjon(er) (VSD 190)" fra Illinois statssekretæren. Du kan gjøre dette ved mailing i en skjemaforespørsel eller ringe 217-782-7132, besøke lokale utenriksminister kontoret til Winchester lager, 3701 Winchester Rd., Springfield, Illinois 62707 ATTN: skjemadistribusjon. Sørg for å be om skjemaet med nummer, som er VSD 190.

• Fyll ut skjemaet med detaljer om kjøretøyet, som VIN, og eieren kontaktdetaljer. Du må også Kentucky tittelen og Kentucky registrering. Hvis det er en lienholder for bil og du ikke har tittelen kan du bruke en kopi av tittelen, bill av salg eller en kopi av låneavtalen.

• Sende skjemaet til Illinois statssekretæren. Du kan gjøre så i person på lokale utenriksminister kontoret eller per post til utenriksminister kjøretøy Services Department, 501 S. 2. St., rom 014, Springfield, IL 62756. Sørg for å inkludere din tittel gebyr, som er $95 per mars 2010.